‘Jij maakt mijn chaotische leven draaglijk’: Raghav Chadha’s verjaardagswens voor Parineeti is vol liefde en herinneringen

0

Parineeti Chopra en Raghav Chadha
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM Parineeti Chopra en Raghav Chadha

Parineeti Chopra en Raghav Chadha hebben fans getrakteerd op verschillende inkijkjes uit hun leven. Raghav Chadha deelde op haar verjaardag een schattige post voor zijn vrouw en actrice Parineeti Chopra. Hij deelde een schattige foto van hen op sociale media. Samen met de post schreef Raghav Chadha in het bijschrift: “Je verlicht mijn leven als een superster, Paru! Slechts een glimlach van jou kan mijn uitdagende en chaotische leven draaglijk maken. Je brengt zoveel vreugde in mijn wereld… Op Op deze speciale dag wil ik de geweldige vrouw vieren die je bent… Op nog meer gelach, meer liefde en meer onvergetelijke momenten samen… zoals deze prachtige momenten uit ons eerste jaar samen… Fijne verjaardag, vrouw!. ”

Parineeti Chopra stapte onlangs in het huwelijksbootje met Raghav Chadha, leider van de Aam Aadmi Partij (AAP) in Udaipur in Rajasthan. De huwelijksceremonie werd bijgewoond door verschillende populaire persoonlijkheden, waaronder onder meer Harbhajan Singh, Manish Malhotra en Delhi CM Arvind Kejriwal. PeeCee kon echter niet naar de bruiloft komen, en haar man Nick Jonas ook niet.

Het echtpaar deelde onlangs hun trouwfoto’s op sociale media en schreef: “Vanaf het allereerste gesprek aan de ontbijttafel wist ons hart het. We hebben lang op deze dag gewacht… Zo gezegend om eindelijk de heer en mevrouw te zijn! Konden We hebben niet zonder elkaar geleefd. Ons eeuwig begint nu.”

Ondertussen werd Parineeti Chopra op het werk voor het laatst gezien in Mission Raniganj naast Akshay Kumar. De film, geregisseerd door Tinu Suresh Desai, deed het goed aan de kassa en kreeg positieve recensies van het publiek. Missie Raniganj is gebaseerd op Jaswant Singh Gill, een dappere en ijverige mijningenieur die in 1989 65 gevangen mijnwerkers uit de Raniganj Coalfields redde. Parineeti Chopra heeft een aankomend project, de biopic van Amar Singh Chamkila in haar kat.

Lees ook: Hrithik Roshan’s hartverwarmende verjaardagswensen voor ‘Supermom’ Pinkie, deelt schattige video

Lees ook: Bigg Boss 17: Kangana Ranaut sluit zich aan bij Salman Khan op Weekend Ka Vaar, om zich te herenigen met Munawar na Lock Upp

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply