HP lanceert refurbished laptopprogramma in India met een abonnementsmodel: alle details

0

HP heeft in India een refurbished laptopprogramma gelanceerd, gericht op het bieden van kosteneffectieve toegang tot laptops. Dit initiatief zal worden uitgevoerd in samenwerking met een HP-gecertificeerde partner, die deze budgetvriendelijke HP pc’s beschikbaar zal maken voor zowel particuliere consumenten als bedrijven.

Interessant is dat India de eerste markt is voor HP’s gerenoveerde pc-onderneming, met de bedoeling om het bereik in 2024 uit te breiden naar andere regio’s, aldus het bedrijf.

In India hanteert het renovatieprogramma een abonnementsmodel, waardoor bedrijven de allernieuwste technologie kunnen aanschaffen voor een periode van 6, 12 of 24 maanden. Dit model wordt nu uitgebreid om op transactionele basis refurbished pc’s aan particuliere klanten en kleine bedrijven te leveren. Het programma zal zich in eerste instantie concentreren op notebooks, met plannen voor toekomstige uitbreiding en diversificatie van het productaanbod.

De gecertificeerde partner van HP koopt apparaten van zowel zakelijke als particuliere consumenten en reconditioneert ze in overeenstemming met de vastgestelde normen van HP. Na het renovatieproces zal de partner deze producten op de markt brengen en een allesomvattende post-salesondersteuning bieden, inclusief garantieservices.

Gurpreet Singh Brar, Vice President, HP India Market, zei: “We erkennen de beperkte pc-adoptie op het platteland en in kleinere steden en streven ernaar dit landschap te transformeren. Ons nieuwe initiatief is een belangrijke stap in onze voortdurende missie om iedereen betaalbare technologie te bieden. Het is een game-changer voor mensen die met financiële beperkingen worden geconfronteerd en opent deuren voor pc-gebruik.”

Volgens Brar resulteert dit initiatief erin dat studenten toegang krijgen tot educatief materiaal, dat kleine bedrijven hun efficiëntie verbeteren en dat startups een betaalbare technologische oplossing ontdekken, waardoor gezamenlijk een grotere digitale inclusiviteit in de samenleving wordt bevorderd. Dit programma onderstreept onze toewijding om te voldoen aan de eisen van een groeiende markt, vooral in gebieden waar de aanschaf van pc’s voor problemen heeft gezorgd.

Volgens het bedrijf bouwt het renovatieprogramma voort op HP’s eerdere pilotinitiatieven, waaronder de interne herinzet van bijna 20.000 apparaten per jaar voor hun personeel.

“HP streeft ernaar om tegen 2030 een circulariteitspercentage van 75% te bereiken voor producten en verpakkingen, en het refurbished programma is een voorbeeld van deze toewijding. Dit programma biedt klanten een milieubewuste en budgetvriendelijke keuze via gereviseerde apparaten, waardoor technologie toegankelijk wordt voor een breed publiek in heel India”, aldus het bedrijf in een persverklaring.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 19 oktober 2023, 15:10 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply