Het leger schrijft een oprechte brief voor de eerste Agniveer die het hoogste offer bracht in Siachen: ‘Als de bugel roept…’

0

Agniveer, Siachen, Indiase leger
Afbeeldingsbron: X/@FIREFURYCORPS_IA Agniveer sterft in Siachen

Siachen: Een Agniveer stierf tijdens zijn dienst in Siachen, zei het Fire and Fury Corps van het Indiase leger, met het hoofdkantoor in Leh, zondag.

De Agniveer die zijn leven gaf, werd geïdentificeerd als Gawate Akshay Laxman, afkomstig uit Maharashtra.

Wat zei het leger?

De chef van het Indiase leger, generaal Manoj Pande, en alle rangen van de strijdmacht condoleerden de dood van Agniveer en zeiden dat de strijdkrachten de rouwende familie steunen.

“Generaal Manoj Pande #COAS en alle rangen van het #IndianArmy groeten het hoogste offer van #Agniveer (operator) Gawate Akshay Laxman, in de lijn van zijn plicht, in de meedogenloze hoogten van #Siachen. Het Indiase leger staat pal achter de nabestaanden in dit uur van verdriet”, plaatste het Indiase leger zondag op X, voorheen Twitter.

De Siachen-gletsjer op een hoogte van ongeveer 6.000 voet in het Karakoram-gebergte staat bekend als de hoogste gemilitariseerde zone ter wereld waar de soldaten te kampen hebben met bevriezing en harde wind.

‘Gevierd in de sneeuw, stil om te blijven, als de bugel roept, zullen ze opstaan ​​en weer marcheren. Alle gelederen van het Fire and Fury Corps groeten het hoogste offer van #Agniveer (operator) Gawate Akshay Laxman, in de lijn van hun plicht, in de meedogenloze hoogten van #Siachen en betuigen hun diepste medeleven aan de familie, ”postte Fire and Fury Corps op X .

De exacte details van de dood van de Agniveer zijn tot nu toe niet bekend.

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply