Het Congres was er alleen in geïnteresseerd om de openbare dienstverlening aan arme armoede een buitenaards concept te houden. JP Nadda kharge letter pm modi

0

jp nadda, Congres, bjp, nadda valt congres aan, congres beledigt armen, openbare dienst kan vreemd zijn
Afbeeldingsbron: PTI (BESTAND) Bharatiya Janata-partijchef JP Nadda

JP Nadda richt zich op het CongresHet hoofd van de Bharatiya Janata Partij (BJP), JP Nadda, viel vandaag (22 oktober) het congres aan en zei dat de levering van openbare diensten een ‘buitenaards concept’ voor het congres zou kunnen zijn, omdat het enige belang ervan is om de armen in armoede te houden.

De reactie kwam op een dag waarop congresvoorzitter Mallikarjun Kharge een brief schreef aan premier Narendra Modi waarin hij bezwaar maakte tegen een regeringsbevel waarin, zo beweerde hij, stond dat hoge officieren met rangen zo hoog als de gezamenlijke secretaris, directeur en plaatsvervangend secretaris moeten worden ingezet bij alle 765 lidstaten. districten van het land als “Rath Prabharis” om “de prestaties van de afgelopen negen jaar van de regering van India te laten zien”.

“Het verbijstert mij om te zien dat de Congrespartij een probleem heeft met ambtenaren die de basis bereiken om de verzadiging van de plannen te verzekeren”, zei Nadda in een post op X, met de vraag: “Als dit niet het basisprincipe van bestuur is, wat dan wel?”

Pawan Khera over de brief van Mallikarjun Kharge aan premier Modi:

Op zaterdag (21 oktober) had congreswoordvoerder Pawan Khera op X het bevel van 18 oktober van het ministerie van Financiën van het ministerie van Financiën gedeeld met betrekking tot de benoeming van functionarissen in de gelederen van gezamenlijk secretaris, directeur en adjunct-secretaris met betrekking tot verschillende diensten aan worden ingezet als “rath prabhari” (speciale officieren) in elk van de 765 districten van het land, goed voor 2,69 lakh gram panchayats.

BJP-chef Nadda antwoordt aan het Congres:

Nadda zei: “Het is misschien een vreemd concept voor het Congres, maar het leveren van openbare dienstverlening is de plicht van een regering.” “Als de regering (Narendra) Modi de verzadiging van alle regelingen wil garanderen en ervoor wil zorgen dat alle begunstigden worden bereikt, kan niemand die het belang van de armen in gedachten heeft een probleem hebben”, zei de BJP-chef.

“Maar het Congres heeft er alleen belang bij om de armen in armoede te houden en daarmee hun verzet tegen de verzadigingsdrift”, zei hij.

In het bevel werd melding gemaakt van een intern bevel van de landbouwsecretaris van 14 oktober met betrekking tot het onder de aandacht brengen of vieren van de prestaties van de afgelopen negen jaar van de regering-Modi via de “Viksit Bharat Sankalp Yatra”, voorgesteld om in het hele land te worden georganiseerd voor het verspreiden van informatie, bewustzijn en het uitbreiden van diensten op gram panchayat-niveau van 20 november tot 25 januari.

“Om de voorbereidingen, planning, uitvoering en monitoring van de Rath Yatra te coördineren, hebben ze besloten gezamenlijke secretarissen/directeur/adjunct-secretarissen van de regering van India in te zetten als Rath Prabharis (speciale officier)”, aldus het bevel.

Premier Modi heeft zich een periode van zes maanden ten doel gesteld om de volledige verzadiging van de sociale voorzieningen van zijn regering te garanderen, zeiden officiële bronnen zaterdag.

Brief van Mallikarjun Kharge aan premier Modi:

Met betrekking tot het bevel beweerde Kharge in zijn brief aan Modi ook dat de recente bevelen van de regering waarin ambtenaren werd gevraagd de prestaties van de afgelopen negen jaar te ‘demonstreren’ een ‘politisering’ van de bureaucratie waren en eiste dat deze werd ingetrokken.

Jairam Ramesh over de brief van de president van het Congres:

Amit Malviya valt het Congres aan:

Tijdens het congres schreef Amit Malviya, hoofd van de IT-afdeling van de BJP, op X: “Wie zei dat het niet de bedoeling is dat bureaucraten in de Indiase regering (de regering van India) praten over de geïmplementeerde programma’s en regelingen?”.

“Moeten ze gewoon in kantoren zitten en niet ter plaatse zijn om de impact te beoordelen?” vroeg Malviya en zei dat bureaucraten “verplicht” zijn om het volk te dienen, zoals de gekozen regering passend acht.Malviya zei tijdens zijn toespraak op het congres: ‘Moeten we het bestuur opgeven, alleen al omdat vijf staten naar de stembus gaan en er over zeven maanden algemene verkiezingen plaatsvinden?’ Zelfs als eerste minister van Gujarat zorgde Narendra Modi er elk jaar, ongeacht de verkiezingen, voor dat zijn bureaucraten in de periode juni-juli het veld in gingen om ervoor te zorgen dat alle schoolgaande kinderen zich inschreven, zei hij. “Het zorgde voor universeel onderwijs in Gujarat”, voegde Malviya eraan toe.

Op dezelfde manier wil premier Modi de komende zes maanden een volledige verzadiging van de sociale voorzieningen, zoals de premier Awas Yojana (Grameen), de National Rural Livelihood Mission, premier Kisan, Fasal Bima Yojana, Poshan Abhiyan, Ujjwala Yojana, Ayushman Bharat, Janaushadhi Yojana, Premier Garib Kalyan Anna Yojana, programma’s voor vaardigheidsontwikkeling, onder meer Vishwakarma Yojana, zei Malviya.

“Zijn hele regering zal zich verspreiden over 2,7 lakh panchayats, onder een megaverzadigingsactie genaamd ‘Viksit Bharat Sankalp Yatra’, en potentiële begunstigden bereiken en hen inschrijven”, zei de BJP-leider en voegde eraan toe: “Dus laat de regering werken. verkiezingen zullen plaatsvinden wanneer ze plaatsvinden”.

(Met input van agentschappen)

LEES OOK: Rajasthan-verkiezingen: Amit Shah, Vasundhara Raje en Nadda wonen de belangrijkste bijeenkomst van BJP bij

LEES OOK: Verkiezingen in Rajasthan: mensen voelen zich bedrogen door het Congres, zullen BJP weer aan de macht brengen, zegt JP Nadda

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply