Final Fantasy 14 pronkt met nieuwe Viper-klasse naast Final Fantasy 11 en 16 crossovers

0

Square Enix heeft verschillende nieuwe aankondigingen onthuld op het Final Fantasy XIV Fan Festival 2023 in Londen als onderdeel van een diepere blik op de aankomende uitbreiding, Dawntrail. Dit omvat een nieuwe Viper-job naast een Final Fantasy XI crossover-raid en een Final Fantasy XVI-crossover genaamd “The Path Infernal.” Bovendien staat er een open bètatest voor de Xbox Series X|S-versie gepland van midden januari tot februari 2024.

De Viper-klasse richt zich op gevechten op korte afstand met twee wapens voor één hand, maar ze kunnen worden gecombineerd om één wapen voor twee handen te creëren. Het doel ervan is om snel verwoestende schade aan te richten.

De crossover-raid met Final Fantasy XI heet de Echo’s van Vana’diel, genoemd naar de wereld waarin de game zich afspeelt. De Final Fantasy XVI-crossover is een reeks speurtochten waarmee spelers het tegen Ifrit kunnen opnemen en hun eigen Torgal-mount kunnen krijgen. Hoofdpersoon Clive Rosfield zal zich ook bij de spelers voegen. Meer informatie over de uitbreiding zal worden gedeeld tijdens het volgende Final Fantasy XIV Fan Festival dat in januari in Tokio plaatsvindt.

De Final Fantasy XIV Dawntrail-uitbreiding wordt ergens in de zomer van 2024 gelanceerd voor pc, PS4, PS5 en Xbox Series X|S. De komende uitbreiding bevat een heleboel extra features, zoals een Fall Guys-samenwerking, verhoging van de level cap van 90 naar 100, meerdere nieuwe banen, nieuwe kerkers en nieuwe uitrusting. Dit is ook de eerste keer in bijna tien jaar dat Xbox-spelers toegang krijgen tot de game.

George Yang is een freelanceschrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft samengewerkt met andere publicaties zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als George niet over videogames schrijft, speelt hij videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply