Een saga van $765 miljoen die werd stopgezet voordat deze was afgelopen, ‘voelt compleet’ voor de maker ervan

0

De verhouding tussen franchises die zijn aangepast van YA-fantasieromans die zijn geslaagd en die zijn mislukt, is op zijn zachtst gezegd scheef ten gunste van de laatste, maar De uiteenlopende serie neemt niettemin een unieke plaats in de geschiedenisboeken in vanwege de manier waarop het implodeerde.

De eerste drie afleveringen waren allemaal redelijk succesvol aan de kassa en verdienden samen een opbrengst van $765 miljoen, waarmee het comfortabel een van de meest lucratieve voorbeelden is van de rage die eenmalige bommen uitspuugde alsof het niemands zaak was, alleen voor de franchise spectaculair ontspoorde toen het tijd werd om verder te bouwen naar de grote finale.

De tweede helft van Allegiant kreeg groen licht en stond klaar om verder te gaan waar zijn voorganger was gebleven, maar het project werd geannuleerd vanwege een cliffhanger. Lionsgate probeerde het vervolgens opnieuw uit te vinden als een evenementenserie op klein scherm die de saga zou completeren, maar toen Shailene Woodley en de rest van de hoofdrolspelers duidelijk maakten dat ze niet geïnteresseerd waren om hun talenten naar de televisie te brengen om de zaken af ​​te ronden, afwijkend werd gedaan.

Divergent's Vier en Tris
via Lionsgate

Ondanks dat 75 procent van het verhaal verteld was voordat het twee keer werd gesloopt, gaf bedenker en auteur Veronica Roth toe Mensen dat ze het goed vindt hoe het is afgelopen.

‘Ik bedoel, dingen in tweeën breken was destijds een ware rage. Daarom werd dat besluit genomen. Maar op dat moment denk ik dat ik er altijd vrede mee had, alleen maar omdat ik wist dat de films een ander spoor insloegen dan de boeken, en als je de aanloop verandert, verander je ook het einde. Dus ik had op dat moment het gevoel dat… ik heb het gevoel dat die derde film, ik weet het niet, er is veel waar we over kunnen praten. Maar het is zijn eigen ding. Het voelt voor mij relatief gezien compleet, want wat betekent dat op dat moment eigenlijk? Ik heb gewoon het gevoel dat het een groot, lang boek moet zijn, wil het zinvol zijn.’

Zelfs plannen voor een episodische reboot gingen niet door, dus misschien moet Roth de rest van haar dagen vrede nemen met het feit De uiteenlopende serie maakte het driekwart van de weg voordat hij in een rookwolk verdween.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply