Bepaalde A-aandelen van Qingdao Foods CO.,LTD. zijn onderworpen aan een Lock-Up-overeenkomst die eindigt op 21 oktober 2023. -20 oktober 2023

0

Bepaalde A-aandelen van Qingdao Foods CO.,LTD. zijn onderworpen aan een Lock-Up-overeenkomst die eindigt op 21 oktober 2023. Deze A-aandelen zijn gedurende 740 dagen geblokkeerd, beginnend van 11 oktober 2021 tot en met 21 oktober 2023.

Details:
Holdingaandeelhouder, feitelijke controleur, Capital Operations (Group) Co., Ltd., eigendom van Qingdao Huatong Sate, zal binnen 36 maanden na de noteringsdatum geen directe of indirecte aandelen in het bedrijf dat vóór deze datum werd gehouden, overdragen of toevertrouwen aan anderen voor beheer. uitgifte, noch toestaan ​​dat de vennootschap de genoemde aandelen terugkoopt. Als de slotkoers van het aandeel van de vennootschap lager is dan de uitgifteprijs gedurende 20 opeenvolgende handelsdagen binnen 6 maanden na de notering, of als de slotkoers van het aandeel van de vennootschap lager is dan de uitgifteprijs voor de periode eindigend op zes maanden na notering, wordt de lock-up periode automatisch verlengd met 6 maanden.

Leden van de raad van bestuur, leden van de raad van commissarissen, senior managementpersoneel met aandelenbezit, Zhong Ming en Zhao Xianming binnen 12 maanden na de noteringsdatum, mogen geen directe of indirecte aandelen in de onderneming die vóór deze datum werden gehouden, overdragen of toevertrouwen aan anderen voor beheer. uitgifte, noch toestaan ​​dat de vennootschap de genoemde aandelen terugkoopt. Tijdens de ambtsperiode als directeur, lid van de raad van commissarissen en senior managementpersoneel van de vennootschap zal het aantal aandelen in de vennootschap dat jaarlijks wordt overgedragen niet meer bedragen dan 25% van het totale aantal aandelen in de vennootschap. Als de slotkoers van het aandeel van de vennootschap lager is dan de uitgifteprijs gedurende 20 opeenvolgende handelsdagen binnen 6 maanden na de notering, of als de slotkoers van het aandeel van de vennootschap lager is dan de uitgifteprijs voor de periode eindigend op zes maanden na notering, wordt de lock-up periode automatisch verlengd met 6 maanden.

Familieleden van leden van de raad van bestuur, leden van de raad van toezicht, senior managementpersoneel met aandelen, Wang Fang, Zhong Xiaowen, Zhong Ping, Lu Huidong, Lu Zhi en Su Jinyuan binnen 12 maanden na de noteringsdatum, mogen geen aandelen overdragen aan of toevertrouwen aan anderen voor het beheer van directe of indirecte aandelen in de vennootschap die vóór deze uitgifte werden gehouden, noch staan ​​zij de vennootschap toe de genoemde aandelen terug te kopen. Gedurende de ambtstermijn van de onderneming als directeur, lid van de raad van commissarissen en senior managementpersoneel mag het aantal aandelen in de onderneming dat jaarlijks wordt overgedragen niet meer bedragen dan 25% van het totale aantal aandelen in de onderneming. Als de slotkoers van het aandeel van de vennootschap lager is dan de uitgifteprijs gedurende 20 opeenvolgende handelsdagen binnen 6 maanden na de notering, of als de slotkoers van het aandeel van de vennootschap lager is dan de uitgifteprijs voor de periode eindigend op zes maanden na notering, wordt de lock-up periode automatisch verlengd met 6 maanden.

Alle andere aandeelhouders mogen binnen 12 maanden na de noteringsdatum geen directe of indirecte aandelen in de vennootschap die zij vóór deze uitgifte hielden, overdragen of aan anderen toevertrouwen voor beheer, noch toestaan ​​dat de vennootschap de genoemde aandelen terugkoopt.

Leave A Reply