Anil Kapoor KEERT TERUG als Mr India na het verwijderen van Instagram-posts | HORLOGE

0

Anil Kapoor
Afbeeldingsbron: SCHERMGRAB VAN INSTAGRAM VIDEO Anil Kapoor zal vervolgens te zien zijn in Ranbir Kapoor-starrer Animal.

Anil Kapoor, die onlangs de krantenkoppen haalde nadat al zijn berichten op Instagram van de ene op de andere dag verdwenen waren, is eindelijk teruggekeerd naar het platform met een nieuwe wending. De legendarische acteur is teruggekeerd naar het fotodeelplatform als Mr India, een van de populairste en meest herinnerde films van de acteur.

In zijn retourpost op Instagram deelde de acteur een video van een smartphonecommercial, waarin hij te zien is in de avatar van Mr India, die ook wordt vergezeld door zijn compagnon Jugal. In de video is het duo te zien in een spookachtig landhuis waar Jugal tijdens het sluipen per ongeluk een vaas raakt die van een tafel valt. Maar daar komt de onzichtbare Mr India, die voorkomt dat de vaas op de grond valt, waarna Anil Kapoor tevoorschijn komt als Mr India.

De film Mr India is een van de meest iconische films in de Hindi-cinema, waarin ook wijlen acteur Sridevi speelde. De film werd geproduceerd door Boney Kapoor, de oudere broer van Anil Kapoor.

Bekijk de video:

Bij de video schreef de acteur: ‘Het mooie van tijd, wat het zo kostbaar maakt, is dat het nooit stilstaat. Onze levens zijn vol hoogte- en dieptepunten, verschijningen en verdwijningen. Mr India is een fenomeen dat zelfs de tijd niet kan uitwissen, tegelijk een geest en de meest echte persoon die ik ooit heb gespeeld. En nu, 38 jaar later, is Mr India terug met de Google #Pixel8! In levende lijve en ongefilterd, alleen de beproefde en tijdloze ziel van Arun Verma verschijnt opnieuw om je te vermaken en te enthousiasmeren. Houd dit scherm dus goed in de gaten, want het is bekend dat deze superheld in een mum van tijd verdwijnt.”

Niet alleen dit: ook Anils oudere broer, filmmaker Boney Kapoor, deelde de video op Instagram en hintte naar het vervolg van Mr India.

Lees ook: Koffee With Karan 8 – Deepika, Ranveer’s UNSEEN-huwelijksbeelden worden onthuld in de eerste aflevering

Anil Kapoor op het werkfront

De acteur was voor het laatst te zien in Bhumi Pednekar-starrer Thank You for Coming in een speciaal gastoptreden. Zijn volgende grote project omvat de actiethriller Animal van Ranbir Kapoor, waarin hij naar verluidt de vader van Ranbir zal spelen. Hij zal ook te zien zijn in Hrithik Roshan en Deepika Padukone-starrer Fighter.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply