Valorant Episode 7 Act 3: New Agent Iso – Alle vaardigheden uitgelegd

0

Valorant Episode 7 Act 3 wordt op 31 oktober gelanceerd en deze aankomende update brengt de 23e agent in het spel. De nieuwe Duelist heet Iso, een Chinese fixer die kan worden ingehuurd met unieke wapenvaardigheden die zich vertalen in het creëren van kogelvrije bescherming voor zichzelf. Zo werkt zijn kit!

Iso-vaardigheden:

 • E – Dubbeltik
  • Activeer uw focustimer. Als de voorraad op is, kan Iso energiebollen oogsten van vijanden die hij verslaat of beschadigt. Zodra deze lichtbollen zijn neergeschoten, ontvangt Iso een schild dat één schadegeval van welke bron dan ook absorbeert.
 • Q – Ondersnijding
  • Gooi een moleculaire bliksemschicht die door muren en andere vaste voorwerpen kan gaan om vijanden achter obstakels te vangen. Wanneer de bliksemschicht een speler raakt, wordt de status BREEKBAAR op deze speler toegepast.
 • C – Onvoorziene omstandigheden
  • Iso zal prismatische energie verzamelen die kan worden afgevuurd als een onverwoestbare muur van energie die kogels blokkeert.
 • X – Doodscontract
  • Gooi een kolom energie en dit zal hem en de eerste vijand die door zijn ultieme doel wordt getroffen, naar een 1v1-arena teleporteren. De winnaar verlaat de arena en de verliezer sterft.

Toen hij over het ontwerp van Iso sprak, zei een van de game-ontwerpers Nicholas Smith dat hij wilde dat Iso zich onderscheidend voelde en wat hij een Juggernaut zou noemen. “We hadden een aantal effecten die we wilden vermijden, met name mobiliteit en genezing. Dat is de reden waarom we het schild hebben gemaakt en dat hij er een team doorheen zou leiden en door zou gaan zonder mobiliteit of genezing.

Iso lijkt over een extreem sterke uitrusting te beschikken, waardoor hij ongelooflijk intimiderend zal zijn om tegen te strijden. Zijn vaardigheden zijn echter in het voordeel van spelers die zeer bedreven zijn in nauwkeurig vuurgevechten, dus als je beste fragger Iso in een wedstrijd wil aanspreken, laat hem dan zeker meenemen.

Stella is videoproducent, presentator en redacteur bij IGN. Haar gameplay-focus ligt op competitieve FPS-games en ze heeft eerder Apex Legends, Hyper Scape, Halo Infinite Multiplayer en Battlefield 2042 beoordeeld. Ze organiseert en shoutcast regelmatig competitieve Apex Legends- en Halo Infinite-toernooien wanneer ze na haar werk niet op haar Twitch-kanaal streamt. uit. Je kunt haar volgen op Twitter @ParallaxStella.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply