Telangana Chhattisgarh Opiniepeilingen LIVE Updates BRS Congres BJP AAP Assembly-peilingen 2023

0

Telangana-opiniepeiling
Afbeeldingsbron: INDIA TV Opiniepeiling India TV-CNX: Telangana

Telangana, Chhattisgarh Opiniepeilingen LIVE updates: In de aanloop naar de komende parlementsverkiezingen in Telangana en Chhattisgarh heeft India TV opiniepeilingen gehouden om de stemming van de kiezers te peilen en te voorspellen welke politieke partij een voorsprong heeft in deze twee staten. Op 30 november zullen in Telangana verkiezingen worden gehouden voor de verkiezing van de 119 leden tellende Wetgevende Vergadering van de staat. De primaire concurrentie wordt verwacht tussen de momenteel regerende Bharat Rashtra Samithi (BRS), de Bharatiya Janata Partij (BJP) en het Congres. Ondertussen zullen de verkiezingen in Chhattisgarh in twee fasen plaatsvinden. De eerste fase van de verkiezingen voor 20 zetels zal plaatsvinden op 7 november. De resterende 70 zetels in de staat zullen op 17 november naar de stembus gaan. De staat zal naar verwachting getuige zijn van een directe strijd tussen het zittende Congres en de Bharatiya Janata Partij (BJP). ). De telling van de resultaten staat gepland voor 3 december.

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply