Kijk: Samantha Ruth Prabhu verschijnt zeldzaam nadat ze een pauze heeft genomen van acteren

0

Samantha Ruth Prabhu
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Samantha Ruth Prabhu

Samantha Ruth Prabhu is een van de meest glamoureuze actrices in de Zuid-Indiase cinema. De actrice, die momenteel pauze heeft van haar werk, maakte een zeldzame publieke verschijning en werd gezien terwijl ze naar de paparazzi zwaaide. Samantha werd gespot in Mumbai en al snel ging haar video viraal op sociale media. In de video straalde de actrice swag uit in een olijfgroen getinte tanktop gecombineerd met een zwarte schouderophalen en een spijkerbroek terwijl ze naar haar auto liep. Ze glimlachte gracieus en zwaaide naar de paparazzi.

Samantha Ruth Prabhu gebruikte haar sociale media en onthulde dat ze in het ziekenhuis lag en behandeld werd te midden van haar gevecht met myositis. Op de foto lag de actrice op een ziekenhuisbed met infusen aan haar hand. Samantha heeft details opgeschreven over de verschillende voordelen van de medische hulp die ze in het ziekenhuis krijgt.

Samantha Ruth Prabhu werd voor het laatst gezien in Kushi naast Vijay Devarakonda. Ze speelde de rol van Aradhya. Het vertelt het verhaal van een jonge man uit een agnostische familie die verliefd wordt op de dochter van de aartsrivaal van zijn vader, een vrome hindoeleider. De film kreeg gemengde recensies. Kushi, geregisseerd door Shiva Nirvana, speelde ook Sachin Khedekar, Saranya Ponvannan en Murali Sharma in bijrollen.

De actrice sloot onlangs de Indiase aflevering van ‘Citadel’ af met Varun Dhawan. De show gaat in première op Prime Video. Eerder dit jaar opende Priyanka Chopra over de Indiase remake van haar show en onthulde dat de verhaallijnen met elkaar verbonden zijn. Ze zei verder dat ze niet kan wachten om het werk van Raj en DK te zien. Hoewel ze officieel nog geen aankomende projecten heeft aangekondigd, wachten haar fans met spanning op updates terwijl ze prioriteit blijft geven aan haar welzijn.

Lees ook: Vivek Agnihotri kondigt driedelige film Parva: An Epic Tale of Dharma aan, geïnspireerd op Mahabharata

Lees ook: Bekijk: Kiara Advani, Rani Mukherjee en Hema Malini vieren de Durga Puja-vieringen

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply