Karan Johar en Guneet Monga werken samen voor de Hindi-bewerking van de Franse film The Intouchables

0

Na hun samenwerking aan The Lunchbox en Kill, die op het Toronto International Film Festival arriveerden, zijn Karan Johar en Guneet Monga helemaal klaar om opnieuw samen te werken voor een Hindi-talige bewerking van de Franse klassieker The Intouchables.

Volgens een persbericht zal Karan Johar en Guneet Monga’s Indiase bewerking van The Intouchables worden geregisseerd door Collin D’Cunha. De originele film die in 2011 werd uitgebracht, werd geregisseerd door Eric Toledano en Olivier Nakache.

Karan vertelde over het project: “Werken aan The Intouchables is een creatieve uitdaging en een spannende kans. We zijn vastbesloten om de essentie van deze geliefde Franse film naar het Indiase publiek te brengen en er tegelijkertijd onze culturele gevoeligheden aan toe te voegen.”

Guneet Monga zei: “The Intouchables is iconisch en een van de meest gevierde films ter wereld. Het is heel opwindend om dat naar het Indiase en Hindi-publiek te kunnen brengen. Na een actievolle Kill met een hoog octaangehalte leggen we onze handen op een drama dat de reikwijdte van het spectrum van onze samenwerking met Dharma aangeeft, waar we ongelooflijk enthousiast over zijn!”

Karan Johar Guneet Monga

Karan Johar en Guneet Monga’s gezamenlijk geproduceerde Kill werd naar verluidt goed ontvangen op het Toronto International Film Festival. Het bevat Lakshya en Raghav Juyal, Tanya Maniktala en meer.

Blijf verbonden met ons op het sociale mediaplatform voor onmiddellijke updates, klik hier om lid te worden Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van de laatste technologische krantenkoppen.

Voor al het laatste entertainmentnieuws klik hier

Voor het laatste nieuws en updates kunt u ons volgen op Google Nieuws.

Lees hier het originele artikel

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de mondiale media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform samengebracht, uitsluitend voor educatieve doeleinden. Bij elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren, alle materialen aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply