James Bond-producent waarschuwt dat ze ‘nog niet eens zijn begonnen’ met de reboot

0

Afhankelijk van welke dag van de week het is, wordt de huidige koploper de nieuwe James Bond Het kan letterlijk iedereen zijn, maar het klinkt niet alsof de geruchtenmolen binnenkort zal stoppen met draaien.

Natuurlijk zal de staking van de acteurs het veiligstellen van de volgende iteratie van 007 vertragen, maar we zouden veel verder weg kunnen zijn dan die van de volgende iteratie van de iconische geheimagent nadat producer Barbara Broccoli al jarenlang waarschuwde De Bewaker dat ze “nog niet eens begonnen” zijn met het samenstellen van het volgende globetrottende avontuur achter de schermen.

Het is bijna twintig jaar geleden dat Daniel Craig aan het publiek werd onthuld, en nu de wereld sindsdien grote sprongen heeft gemaakt, zal heruitvinding opnieuw het sleutelwoord zijn. De baas van EON Productions is al verschillende keren op deze weg geweest en lacht om het feit dat ‘irrelevantie’ zelfs maar een woord in de kring van Bond is.

Daniel Craig als James Bond in 'No Time to Die'
Afbeelding via EON/MGM

“Ik ga terug naar Gouden Oog toen iedereen zei: ‘de Koude Oorlog is voorbij, de muur is voorbij, Bond is dood, Bond is niet nodig, de hele wereld leeft in vrede en nu zijn er geen schurken’ – en dat had hij verkeerd! Daniel gaf ons de mogelijkheid om het emotionele leven van het personage te ontginnen … en ook de wereld was er klaar voor. Ik denk dat deze films de tijd weerspiegelen waarin ze zich bevinden, en dat er een grote, grote weg voor ons ligt om het opnieuw uit te vinden voor het volgende hoofdstuk, en daar zijn we nog niet eens mee begonnen.

Nu Amazon de controle heeft over zowel MGM als Bond, zal het volgende optreden van de filmische held in meer dan één opzicht cruciaal zijn. Als je voor die tijd je jeuk moet krabben: er komt een reality-tv-serie in de pijplijn die Brian Cox schijnbaar uit wrok wilde hosten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply