‘Fantastic Four’-regisseur voelt de druk

0

Om niet te vernietigend te zijn over de vier voorgaande iteraties, maar misschien wel het beste dat in het voordeel van Matt Shakman werkt Fantastische vier reboot is dat de versie van het Marvel Cinematic Universe niet eens zo goed hoeft te zijn om de geschiedenisboeken in te gaan als het beste live-action-uitje van het team ooit.

Zeker, er zijn mensen die de duologie van Tim Story door de roze bril van nostalgie bekijken, maar toen het origineel uit 1994 uitsluitend voor centen werd gemaakt om de rechten te behouden en de andere de slechtst beoordeelde Marvel Comics-aanpassing is in de geschiedenis, dan is de lat niet bijzonder hoog gelegd.

fantastische vier 2005
Afbeelding via 20th Century Fox

Dat betekent echter niet dat de filmmaker de druk niet voelt, nadat hij in The Playlist heeft toegegeven dat hij zich erop concentreert om het goed te doen en ervoor te zorgen dat het op de een of andere manier aan de verwachtingen voldoet.

“Ik ben heel blij dat mensen net zo gepassioneerd zijn over deze personages als ik. Het feit dat er zoveel discussie is, vind ik geweldig. Ik heb erover nagedacht wie deze personages zou moeten spelen voordat ik de taak kreeg om de film te regisseren, en ik begrijp waarom iedereen er op dezelfde manier over zou denken. Chemie is super belangrijk… Het is Marvel’s eerste familie. Ik moet het goed doen. Ik moet die chemie goed krijgen.” Wat betreft een castingaankondiging: “het zal niet onmiddellijk zijn wanneer de SAG-staking is opgelost, maar we zullen op een gegeven moment wat nieuws kunnen delen. En ik hoop dat mensen net zo enthousiast zijn over deze cast als ik.”

Zodra de stakingen voorbij zijn, zal de geruchtenmolen tot stilstand komen wanneer de casting eindelijk wordt aangekondigd, en daarna gaat het naar de races voor Fantastische vierdat niet alleen een kwartet voorgangers moet volgen die variëren van onuitgebracht tot onvoorstelbaar verschrikkelijk, maar ook moet proberen tegen de stroom in te gaan en een Multiverse Saga-project te worden dat te veel oplevert.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply