Ex-Alabama-ster Mark Ingram is optimistisch over de kansen van Crimson Tide’s College Football Playoff

0

De Alabama Crimson Tide voelen zich niet meer zo dominant als ze ooit waren.

Alabama leed een verlies tegen de toenmalige nr. 11 Texas vroeg in het seizoen, maar herstelde zich met opeenvolgende overwinningen tegen Ole Miss, Mississippi State, Texas A&M en Arkansas. Hoewel de Longhorns de enige smet op hun palmares zijn, zijn de Crimson Tide ongeslagen in SEC-spel.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Nick Saban versus Arkansas

Alabama Crimson Tide-hoofdcoach Nick Saban kijkt toe tijdens het tweede kwartaal tegen de Arkansas Razorbacks in het Bryant-Denny Stadium op 14 oktober 2023 in Tuscaloosa, Alabama. (Alex Slitz/Getty Images)

Mark Ingram, een voormalige Crimson Tide-ster die in 2009 de Heisman Trophy won, uitte zijn optimisme over de kansen van Alabama om de College Football Playoff te halen.

“Ze moeten zich gewoon blijven verbeteren. Ze speelden waarschijnlijk tegen een van de beste teams van het land in de tweede week van het seizoen”, zei hij. “We wisten gewoon niet wie we waren, hadden niet echt een identiteit. Ik denk dat ze de afgelopen drie weken enorm zijn verbeterd. Ik denk dat ze Jalen Milroe in posities brengen om zijn vaardigheden te gebruiken en succes. Hij speelt veel beter.”

Milroe heeft 1.397 passing yards en 11 touchdown passes in de eerste zeven wedstrijden van het seizoen. Tegen de Aggies heeft hij een seizoenshoogste van 321 passing yards en drie touchdownpassen in de 26-20 overwinning. Hij volgde dat op met 238 passerende yards op slechts 10 voltooiingen met twee touchdownpassen in een 24-21 overwinning op Arkansas.

HEISMAN TROPHY WINNAAR MARK INGRAM TEAMS MET ALABAMA FAN VOOR COLLEGE FOOTBALL ACHTERKLEP WEDSTRIJD

Jalen Milroe lijkt te passen

Jalen Milroe, #4 van de Alabama Crimson Tide, wacht op de klap tijdens het derde kwartaal tegen de Arkansas Razorbacks in het Bryant-Denny Stadium op 14 oktober 2023 in Tuscaloosa, Alabama. (Alex Slitz/Getty Images)

Ingram, die namens de Dos Equis College Football Tailgate Throwdown met Fox News Digital sprak, zei dat de aanvalslinie en de verdedigingslinie moeten blijven verbeteren en voortbouwen op hun recente succes.

“Ik denk dat ze een identiteit hebben gevonden waarin ze stoer, fysiek en complementair voetbal spelen – aanvallend (en) verdedigend”, zei hij. “Ik denk dat we ze gewoon zullen blijven zien verbeteren, ze zullen blijven zien groeien, ze aan momentum zullen blijven zien naarmate ze het seizoen doorlopen. En ik denk dat ze een hele goede kans hebben om de play-offs te halen.”

Alabama staat op nummer 11 in de laatste AP Top 25 Poll. De Crimson Tide hebben nummer 17 Tennessee op de rol staan ​​in een soort wraakspel. De Volunteers versloegen vorig seizoen de Crimson Tide in Knoxville.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Jalen Milroe tegen Texas A&M

Jalen Milroe, #4 van de Alabama Crimson Tide, gooit een pass voor de wedstrijd tegen de Texas A&M Aggies op Kyle Field op 7 oktober 2023 in College Station, Texas. (Tim Warner/Getty Images)

Na de Vols heeft Alabama een date met Kentucky.

Read original article here

Leave A Reply