Een actiethriller verlamd door geldproblemen krijgt een tweede kans op streaming

0

Gebaseerd op het lot dat hun beide samenwerkingen tot nu toe is overkomen, zouden Jason Statham en Wesley Snipes in de nabije toekomst waarschijnlijk uit elkaar moeten blijven, met hun eerste samenwerking in Chaos door de wringer wordt gehaald.

Tien jaar voordat ze herenigd werden The Expendables 3 – die werd verlamd door een verwaterde PG-13-rating en een uitgelekte kopie die ervoor zorgde dat het de slechtst beoordeelde en laagst verdienende inzending in de franchise was totdat de volgende verscheen – de actiepictogrammen deelden het scherm in schrijver en ambitieuze procedurele thriller van regisseur Tony Giglio.

chaos
Afbeelding via Lionsgate

De grijze dierenarts van Statham werkt samen met de nieuweling van Ryan Phillipe om een ​​gijzeling te onderhandelen, niet wetende dat het criminele meesterbrein van Snipes een virus heeft ingezet dat zichzelf modelleert – voordat het zich uiteindelijk aanpast en evolueert – op basis van de principes van de chaostheorie. Een solide opzet, maar financiële problemen hebben de film effectief gecastreerd.

Mede dankzij Slagveld Aardeging productiebedrijf Franchise Pictures failliet, waardoor het script zwaar moest worden herschreven, waardoor het budget werd verlaagd en het opnameschema werd teruggebracht van 40 naar 22 dagen, en de aanhoudende problemen zagen Chaos verscheen in december 2005 in de bioscoop in de Verenigde Arabische Emiraten, maar zou pas in februari 2008 een binnenlandse distributieovereenkomst binnenhalen.

Gelukkig doet de backcatalogus van Statham het goed op streaming, waar je hem ook kunt vinden, waarbij de blijvende populariteit van de chromen koepel ervoor zorgt dat Chaos heeft eindelijk de schande vermeden om zijn titel waar te maken door een nieuwe windvlaag in de wapperende zeilen te krijgen. Volgens FlixPatrol is de film waarvan zijn ambitie werd ondermijnd door de bonentellers een van de grootste hits op Starz, zelfs als hij beter had kunnen zijn als hij niet het slachtoffer was geworden van verzachtende omstandigheden.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply