College football-wedstrijd omgedoopt tot ‘LA Bowl Hosted By Gronk’ als viervoudig kampioenspartners met Sofi Stadium

0

Rob Gronkowski krijgt een universiteitsvoetbal bowl-spel.

SoFi Stadium, de thuisbasis van de Rammen uit Los Angeles en Chargers maakten zaterdag bekend dat de LA Bowl is omgedoopt tot “LA Bowl Hosted By Gronk” nadat SoFi en Gronkowski een meerjarige overeenkomst zijn aangegaan.

Een zicht op het SoFi-stadion

Een buitenaanzicht in het SoFi Stadium voorafgaand aan een wedstrijd tussen de Las Vegas Raiders en Los Angeles Chargers op 1 oktober 2023 in Inglewood, Californië. (Katelyn Mulcahy/Getty Images)

De game, waarin het topteam uit Mountain West versus de nummer vijf van de Pac-12 wordt gespeeld, heette voorheen de Jimmy Kimmel LA Bowl.

ROB GRONKOWSKI HEEFT GEEN SPIJT OM NOG EEN SEIZOEN TE SPELEN NA DE LAATSTE SUPER BOWL-WINNING: ‘IK ZOU NIETS VERANDEREN’

“Voetbal heeft mij zoveel ongelooflijke kansen gebracht, en ik ben blij om terug te keren universiteitsvoetbal als gastheer van mijn eigen bowl-spel, ‘zei Gronkowski.’ We gaan het bowl-seizoen van het universiteitsvoetbal opfleuren. Deze game wordt episch, dus ik kan iedereen maar beter zien op de LA Bowl, gehost door Gronk in het SoFi Stadium op 16 december!”

Gronkowski, een viervoudig Super Bowl-kampioenzal fungeren als de officiële gastheer van het spel en de toss- en trofee-uitreiking voorzitten, waar hij de LA Bowl Hosted By Gronk-kampioenschapsriem aan het winnende team zal overhandigen.

“Rob is groter dan het leven en een uitstekende vertegenwoordiging van voetbal op het hoogste niveau”, zegt Chris Sloan, hoofd van de wereldwijde partnerschappen, SoFi Stadium, Hollywood Park en LA Bowl Hosted By Gronk, volgens het SoFi-persbericht. “De LA Bowl, gehost door Gronk, blijft de wereld van competitiesporten samenvoegen met eersteklas entertainment, en we kunnen niet wachten tot de fans het college bowl-seizoen meemaken met Rob Gronkowski.”

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Rob Gronkowski als Fox-analist

Voetbal: NFC Championship: Fox-omroep Rob Gronkowski kijkt toe tijdens de wedstrijd Philadelphia Eagles vs. San Francisco 49ers in het Lincoln Financial Stadium, Philadelphia, op 29 januari 2023. (Simon Bruty/Sport geïllustreerd via Getty Images)

Gronkowski speelde in 2008 in de Las Vegas Bowl, nu bekend als de LA Bowl, met de Wilde stakingen uit Arizona tegen BYU.

Hij ging voor de tweede keer met pensioen na het einde van het seizoen 2021, na elf jaar in de NFL te hebben doorgebracht.

“Ik ben klaar. Ik ben nu aangespoeld”, vertelde Gronkowski onlangs aan Fox News Digital. “Ik kan niet meer gaan, man.”

Gronk gaat nog steeds veel naar de sportschool, maar toegegeven alleen om “er uit te zien alsof ik af en toe kan spelen.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Tom Brady en Rob Gronkowski vieren een touchdown

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady (12) en tight end Rob Gronkowski (87) vieren feest na een touchdown tegen de Dallas Cowboys in het tweede kwartaal in het Raymond James Stadium. (Jeremy Reper-USA TODAY Sports)

“Ik ga tegenwoordig verdomd door de wasstraat om extra glanzend te worden”, zegt hij. “Maar ik hou er nog steeds van om in vorm te zijn. Ik hou ervan om te trainen en die endorfines op gang te krijgen.”

“Maar nee, het gaat goed met mij. Ik heb er elf jaar ingestoken, mijn man. Ik heb er elf jaar ingestoken en heb elf geweldige jaren gehad.”

Gronkowski won er drie Super Bowls mee Tom Brady en de New England Patriots voordat ze twee seizoenen doorbrachten bij de Tampa Bay Buccaneers, waar hij en Brady hun vierde ringen wonnen.

Ryan Morik van Fox News heeft bijgedragen aan dit rapport

Read original article here

Leave A Reply