Centrum gaat ‘Viksit Bharat Sankalp Yatra’ lanceren in alle panchayats in het hele land: dit is waarom

0

Narendra Modi
Afbeeldingsbron: PTI Premier Narendra Modi.

De door premier Narendra Modi geleide centrale regering heeft besloten om in het hele land een megaverzadigingsactie te lanceren onder de naam ‘Viksit Bharat Sankalp Yatra’. Het zal worden gelanceerd in een poging om binnen zes maanden de volledige verzadiging van alle socialezekerheidsstelsels te garanderen. Volgens de bronnen benadrukte premier Narendra Modi tijdens een recente ontmoeting met hoge functionarissen de urgentie van het versnellen van de verzadiging van de socialezekerheidsstelsels.

De ‘Viksit Bharat Sankalp Yatra’-campagne zal naar verwachting na Diwali beginnen in alle 2,7 lakh panchayats van het land en zal volgens bronnen enkele weken duren.

Wat premier Modi zei over sociale voorzieningen?

“Onlangs zei premier Narendra Modi tijdens een bijeenkomst met topambtenaren dat het nodig is om de verzadiging van de socialezekerheidsstelsels te bespoedigen. Hij zei dat hij wil dat al zijn regelingen in de komende zes maanden volledige verzadiging zullen bereiken. Opnieuw tijdens een kabinetsvergadering spoorde zijn kabinetscollega’s aan om harder te werken en ervoor te zorgen dat begunstigden die geen uitkeringen hebben, sneller worden bereikt”, meldt persbureau ANI op basis van bronnen.

Doel van de Yatra

De actie is bedoeld om de verzadiging te verzekeren van programma’s zoals Pradhan Mantri Awas Yojana (Grameen), National Rural Livelihood Mission, PM KISAN, Fasal Bima Yojana, Poshan Abhiyan, Ujjwala Yojana enz. Ayushman Bharat, Janaushadhi Yojana, PM Garib Kalyan Anna Yojana, Vaardigheidsontwikkeling schema’s, Vishwakarma Yojana en meer.

(Met input van ANI)

LEES OOK: PM Modi over het succes van Gaganyaan: ‘Deze lancering brengt ons een stap dichter bij…’

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply