Apple’s iPhone 12 krijgt flinke korting op Flipkart! Hier ziet u hoe de deal werkt

0

Flipkart heeft momenteel een aantrekkelijke deal voor de iPhone 12, waarbij verschillende e-commerceplatforms de iPhone-prijzen aanzienlijk verlagen. Deze trend heeft aan bekendheid gewonnen, vooral in de nasleep van de recente lancering van de iPhone 15-serie en niets is beter dan tijdens de feestdagen te wachten op de uitverkoop. Voor meer informatie over deze aanbiedingen kunt u hier lezen.

De verbluffende blauwe variant van de Apple iPhone 12, met een royale 128 GB opslagruimte, is momenteel met een opmerkelijke korting verkrijgbaar op Flipkart. Het kost nu slechts Rs. 46.999, lager dan de oorspronkelijke prijs van Rs. 54.900, wat een indrukwekkende prijsverlaging van 14 procent betekent.

Om de deal nog aantrekkelijker te maken, is er een extra cashback van vijf procent beschikbaar als u een Flipkart Axis-bankkaart gebruikt. Bovendien kunt u profiteren van een ruilaanbod waarmee u mogelijk tot Rs kunt besparen. 39.150 als je je oude toestel inruilt. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor dit ruilaanbod, hoeft u alleen maar de pincode van uw regio op te geven.

De iPhone 12 beschikt over indrukwekkende features, zoals 128 GB intern geheugen en een 15,49 cm (6,1 inch) Super Retina XDR-display. De cameraconfiguratie bestaat uit een 12 MP systeem met dubbele lenzen aan de achterkant en een 12 MP TrueDepth camera aan de voorkant, waardoor foto- en videomogelijkheden van hoge kwaliteit worden gegarandeerd.

Dit apparaat wordt aangedreven door de A14 Bionic-chip, die een Neural Engine-processor van de volgende generatie huisvest, die uitzonderlijke snelheid en efficiëntie levert bij verschillende taken. Bovendien is hij uitgerust met Ceramic Shield-technologie, die tot vier keer betere valprestaties biedt, en IP68-waterbestendigheid, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam en betrouwbaar is.

De iPhone 12 biedt ook ondersteuning voor Dolby Vision HDR-opnamen, waardoor gebruikers video’s van hoge kwaliteit kunnen produceren, bewerken en ervaren. Het streamt inhoud naar Apple TV of compatibele smart-tv’s via AirPlay. Met de nachtmodus time-lapse-videofunctie kunt u boeiende lichtsporen vastleggen wanneer u een statief gebruikt, terwijl de 10-bits HDR-video-opname ongeveer 60 keer meer kleuren biedt vergeleken met standaard 8-bits video-opnames.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 21 oktober 2023, 13:37 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply