Amazon Great Indian Festival Sale 2023: Top 5 Diwali-cadeau-ideeën

0

Het feestseizoen is aangebroken, samen met spannende uitverkoop. Onlangs onthulden Amazon en Flipkart hun feestelijke uitverkoop met aanzienlijke kortingen op een breed scala aan artikelen, waaronder gadgets, elektronica, kleding en meer. Terwijl de Flipkart Big Billion Days Sale is afgelopen, loopt de verkoop van Amazon nog steeds door. Als u van tevoren op zoek bent naar geweldige Diwali-cadeau-ideeën, eindigt uw zoekopdracht hier. Hier zijn de beste Diwali-cadeau-ideeën van Amazon voor jou.

Fire-Boltt Invincible Plus

De Fire-Boltt Invincible Plus smartwatch wordt geleverd met een 1,43-inch AMOLED-display. Het is momenteel geprijsd op 3.999. Er wordt beweerd dat dit horloge ongeveer vijf dagen op één lading werkt (zonder bellen via Bluetooth en Always On Display) en ongeveer twee dagen met bellen via Bluetooth. Interessant is dat de smartwatch meer dan 300 sportmodi krijgt, AI-assistent en gezondheidstrackingfuncties zoals SPO2, hartslagmonitoring en slaaptracking. Het wordt ook geleverd met 110 ingebouwde wijzerplaten.

Samsung Galaxy M14 5G

De Samsung Galaxy M14 5G-smartphone (4 GB RAM, 128 GB ROM) heeft momenteel een prijs Het beschikt over 13 5G-banden en wordt aangedreven door Exynos 1330 Octa Core 2.4GH 5nm-processor met de nieuwste Android 13 met One UI 5.0-interface. Deze smartphone beschikt over een 50 MP+2 MP+2 MP drievoudige camera-opstelling met een 13 MP camera aan de voorkant. Voor batterijondersteuning is er een lithium-ionbatterij van 6000 mAh aanwezig. De smartphone beschikt over een 16,72 centimeter (6,6 inch) LCD FHD+ scherm met een resolutie van 1080 x 2408 pixels.

Echo Dot met Wipro 9W LED slimme kleurenlamp

De Echo Dot (4e generatie, blauw) met klokcombinatie en Wipro 9W LED slimme kleurenlamp ligt voor het oprapen 3.399. Deze bundel bevat een Echo Dot met klok (4e generatie), die stemgestuurde verlichting en toegang op afstand biedt. De luidspreker heeft een strak ontwerp met een LED-display dat de tijd, temperatuur en timers weergeeft, terwijl hij ook muziekstreaming vanaf verschillende platforms biedt.

boot Airdopes 413ANC

De boAt Airdopes 413ANC True Wireless in-ear-oordopjes zijn verkrijgbaar bij Amazon 1.999. Airdopes 413ANC beschikt over tot 25 dB actieve ruisonderdrukking, heldere spraakoproepen met ENx-technologie, 10 mm drivers voor meeslepend geluid, 20 uur afspeeltijd, Ambient Mode en snel opladen in 10 minuten voor 60 minuten afspeeltijd.

Sony PS5 Standaard DualSense-bundel

De Sony PS5 Standard DualSense-bundel kost € 48.490. Dit apparaat biedt vrijwel onmiddellijke laadtijden, SSD-gegevenstoegang voor innovatief game-ontwerp, realistische graphics met ray tracing, 4K-gaming, vloeiende gameplay van 120 fps op 4K-schermen, levendige HDR-kleuren en 8K-uitvoermogelijkheden.

“Spannend nieuws! Mint is nu op WhatsApp-kanalen 🚀 Schrijf u vandaag nog in door op de link te klikken en blijf op de hoogte van de laatste financiële inzichten!” Klik hier!

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 21 oktober 2023, 19:21 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply