Travis Kelce van Chiefs onthult dat hij twee mensen ‘veel’ verschuldigd is voor Taylor Swift Hail Mary

0

Travis Kelce legde voor aanvang van het seizoen uit dat hij in wezen een Weesgegroet gooide toen hij Taylor Swift ergens voor of na haar Eras Tour-concert probeerde te ontmoeten en boos was dat hij haar niet een van de vriendschapsarmbanden kon geven die hij had gemaakt.

Maanden later raakt Kelce verwikkeld in een wervelwind, omdat geruchten suggereren dat hij nu met Swift aan het daten is. De popster kwam opdagen bij zijn wedstrijd in week 3 tegen de Chicago Bears in Kansas City en kwam naar het MetLife Stadium om hem te zien spelen tegen de New York Jets – beide keren rondhangend met zijn moeder.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Travis Kelce met zijn helm op

Travis Kelce tijdens de warming-ups vóór de wedstrijd. De New York Jets ontvangen op 1 oktober 2023 de Kansas City Chiefs in het MetLife Stadium in East Rutherford, New Jersey. (Chris Pedota, NorthJersey.com / USA TODAY NETWORK)

Terwijl de wielen in beweging waren, herinnerden FOX Sports-zenders Charissa Thompson en Erin Andrews zich dat ze in augustus een pleidooi aan Swift hadden uitgesproken in een aflevering van hun ‘Calm Down’-podcast. Andrews zei dat Swift “op date moest gaan met deze man” en noemde Kelce “fantastisch”.

Thompson plaatste de clip maandag op haar Instagram en Kelce reageerde.

“Jullie twee zijn iets anders!!” Kelce merkte op in het commentaargedeelte van het bericht. “Ik ben je veel verschuldigd!!”

Er is niets officieel gemaakt wat betreft het plakken van een label op Kelce en Swift. Het lijkt erop dat de twee de dingen van dag tot dag bekijken. Binnenkort zal Swift echter vertrekken om aan de volgende etappe van haar Eras Tour te beginnen, en Kelce zal midden in het NFL-seizoen zitten en proberen opeenvolgende Super Bowls te winnen.

Taylor Swift bij de wedstrijd

Taylor Swift arriveert voorafgaand aan de wedstrijd tussen de Kansas City Chiefs en de New York Jets in het MetLife Stadium op 1 oktober 2023 in East Rutherford, New Jersey. (Elsa/Getty-afbeeldingen)

TAYLOR SWIFT’S NIEUWSTE CHIEFS GAME-UITSTRALING TREKT OOGBALLEN TEGEN TRAVIS KELCE DATING RUMORS

Hij legde vorige week op zijn eigen podcast uit dat hij zijn best doet om het romantische deel van zijn leven zo privé mogelijk te houden.

‘Eén: ik weet dat ik al deze aandacht op mij heb gevestigd.’ hij zei. “Ik ben degene die was… Ik heb het hele vriendschapsarmband-gedoe gedaan en iedereen verteld hoe pijnlijk het was dat ik Taylor niet heb ontmoet.

“Dus ja, ik denk dat het… Wat echt is, is dat het mijn persoonlijke leven is. Ik wil onze beide levens respecteren. Ze is niet zo vaak in de media als ik elke week in deze show doe en leuk tijdens het NFL-seizoen en in de shows van andere jongens, zoals de ‘McAfee Show’ en elke andere show waar ik vanaf nu mee bezig ben.

Taylor Swift in de doos

Taylor Swift kijkt toe vanaf de tribune tijdens een NFL-voetbalwedstrijd tussen de New York Jets en de Kansas City Chiefs in het MetLife Stadium op 1 oktober 2023 in East Rutherford, New Jersey. (Kevin Sabitus/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

“Zoals je tijdens die wedstrijd van donderdagavond zei, geniet ik van het leven en ik heb zeker genoten van dit weekend. Alles wat in de toekomst gebeurt, ik denk dat ik het over sport zal moeten hebben, waar ik het moet houden.”

Read original article here

Leave A Reply