Stardew Valley Creator onthult nieuwe inhoud met update 1.6

0

Stardew Valley-maker Eric Barone, oftewel Concerned Ape, heeft fans een voorproefje gegeven van de inhoud die naar de game komt in de langverwachte 1.6-update, inclusief een nieuw boerderijtype, frisse dialogen en multiplayer-ondersteuning voor acht spelers voor pc.

Volgens Barone de 1.6-update zal nieuwe Joja-gerelateerde alternatieven bieden voor late game-speurtochten, 100 regels originele dialoog, nieuwe geheimen en inhoud die “uitbreidt op elk van de vaardigheidsgebieden”. De update introduceert ook een nieuw groot festival en twee minifestivals op de jaarkalender.

Er zal ook een geheel nieuw boerderijtype verschijnen met de toestroom van nieuwe content, samen met nieuwe items, knutselrecepten en winteroutfits, terwijl pc-spelers ook zullen profiteren van multiplayer-ondersteuning voor acht spelers. De ontwikkelaar had verklaard dat de update het spel “gemakkelijker en krachtiger te modificeren” zal maken.

Helaas stopte Barone met het delen van een releasedatum voor de 1.6-update, waar fans al om smeken sinds deze voor het eerst werd aangekondigd in april eerder dit jaar. Dit soort welwillende plagen hoort bij de koers van Barone, die er plezier in heeft af en toe een glimp van zijn geheime werk te delen.

Vorige maand deelde de ontwikkelaar een enkele screenshot van zijn volgende titel The Haunted Chocolatier, wat sommige fans ertoe bracht te theoretiseren dat een geliefd Stardew Valley-personage mogelijk terugkeert in de game. Er staat ook een Stardew Valley-kookboek gepland voor ergens in het voorjaar van 2024, waarmee fans de canonsmaak van meer dan 100 gerechten uit de game kunnen ervaren, variërend van de Survival Burger tot de Lucky Lunch en zelfs de Strange Bun.

In IGN’s 9,5/10 recensie merkten we op dat “Stardew Valley een prachtig, leuk spel is dat, wanneer alle onderdelen bij elkaar worden gebracht, zorgt voor een prachtig plattelandsavontuur”. Zorg ervoor dat je de uitgebreide Wiki en handleidingen van IGN bekijkt om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je tijd in Stardew Valley haalt.

Anthony levert freelance bijdragen aan wetenschaps- en videogamenieuws voor IGN. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met het verslaan van baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en heeft absoluut geen tijd voor jouw geintjes. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply