Justin Jefferson van Vikings ‘moe’ van het lawaai van buitenaf tijdens een puntloze start: ‘We hebben nog veel meer wedstrijden te gaan’

0

Minnesota Vikings-ster Justin Jefferson weet dat zijn team nog een lange weg te gaan heeft als ze een kans willen maken om de play-offs dit jaar te halen, aangezien ze de eerste drie weken van het seizoen puntloos zijn.

Hij wil echter dat de handelsgeruchten stoppen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTBERICHT OP FOXNEWS.COM

Justin Jefferson versus Laders

Justin Jefferson, #18 van de Minnesota Vikings, kijkt toe na de wedstrijd tegen de Los Angeles Chargers in het US Bank Stadium op 24 september 2023 in Minneapolis. (Stephen Maturen/Getty Images)

Jefferson leidt de NFL met een recordaantal van 458 ontvangende yards in de eerste drie weken. Ondanks de aanval met een hoog octaangehalte kan Minnesota de winstkolom niet vinden.

“Uiteindelijk zal het niet elke keer perfect zijn”, vertelde hij donderdag via ESPN aan verslaggevers. “Er zijn dingen waar je het hele seizoen doorheen moet om echt te weten of je een geweldig team gaat worden of niet. We hebben al vroeg in het seizoen te maken met tegenslagen met de omzetten en 0-3, maar daar Er zijn nog een heleboel games te gaan.

LIONS’ AMON-RA ST BRUIN MET BIER DOUCHE OP LAMBEAU LEAP

Justin Jefferson en Kirk Cousins

Justin Jefferson, #18 van de Minnesota Vikings, praat met Kirk Cousins, #8 van de Minnesota Vikings, na hun verlies van 28-24 tegen de Los Angeles Chargers in het US Bank Stadium op 24 september 2023 in Minneapolis. (Stephen Maturen/Getty Images)

“Ik ben het beu dat mensen zeggen dat we naar volgend seizoen kijken of naar alle transacties en dat soort dingen. We zijn nog steeds gefocust op dit seizoen. We hebben nog veel meer wedstrijden te gaan en we hebben nog veel meer dingen.” om dit seizoen te bereiken. We zijn er nog steeds op gefocust en we hebben nog steeds hetzelfde doel als vóór het seizoen. We moeten alleen een paar dingen oplossen en ik heb het gevoel dat we weer op de goede weg zijn.’

Jefferson is misschien wel de beste wide receiver in de competitie en speelt zo sinds hij bij de NFL kwam. Om het seizoen te beginnen heeft hij in elk van de drie wedstrijden minstens 149 ontvangende yards genoteerd. Hij had zeven vangsten voor 149 yards en een score in het verlies van week 3 tegen de Los Angeles Chargers.

Nu worden de zaken echter alleen maar moeilijker.

Voeg daar het gepraat op sociale media over dat Kirk Cousins ​​in de mix wordt verhandeld, en de negativiteit begint nog sneller te wervelen.

Justin Jefferson schudt Carlton Davis van zich af

Justin Jefferson, #18 van de Minnesota Vikings, loopt de bal tegen Carlton Davis III, #24 van de Tampa Bay Buccaneers, in het tweede kwart van een wedstrijd in het US Bank Stadium op 10 september 2023 in Minneapolis. (Adam Bettcher/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Voorlopig kunnen de Vikingen zich concentreren op de taak die voor hen ligt: ​​een wegwedstrijd tegen de puntloze Carolina Panthers. Er zal zondagmiddag iets moeten gebeuren op Fox.

Read original article here

Leave A Reply