Is iPhone 15 Pro een bedreiging voor consolegaming van de volgende generatie? – Consolehorloge van de volgende generatie

0

Welkom terug bij Next-Gen Console Watch, onze show die al het nieuws en geruchten over de PlayStation 5- en Xbox-serie volgt. Deze week zit Ryan McCaffrey in de stoel van de gastheer, samen met Rebekah Valentine, van IGN’s Nintendo-podcast, Nintendo Voice Chat, en Destin Legarie van onze Xbox-podcast, Podcast Unlocked. Het onderwerp: de iPhone 15 Pro en Pro MAX. De nieuwste smartphones van Apple hebben voldoende kracht om Triple-A-games native vanaf de apparaten zelf te draaien. Maakt dat de iPhone 15 Pro en Pro MAX-gameconsoles? Zullen ontwikkelaars actiever zijn in het uitbrengen van hun beste games op mobiele apparaten, en hoeveel is het publiek bereid te spelen voor een game met een groot budget op hun telefoon?

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply