Hoe oud is rapper Krayzie Bone en waarom ligt hij in het ziekenhuis?

0

Grammy-bekroonde raplegende Krayzie Bone is in het ziekenhuis beland. Hoe is hij daar terechtgekomen en hoe oud is hij? Bone Thugs-n-Harmony lid?

Eazy-E, The Notorious BIG, Tupac Shakur en Chamillionaire zijn slechts enkele van de grote namen in de rap waarmee Krayzie door de jaren heen heeft samengewerkt. Het is dan ook geen wonder dat zodra het nieuws over Krayzie’s gezondheidsproblemen bekend werd, mensen die verbonden waren met de hiphopwereld hem op sociale media goede wensen en oproepen tot gebed gaven, waaronder bandgenoot Bizzy Bone en basketbalspeler en vrome Bone. Thugs-fan LeBron James.

Krayzie Bone’s leeftijd en ziekenhuisverblijf uitgelegd

Krayzie Bone, wiens geboortenaam Anthony Henderson is, werd geboren op 17 juni 1973, wat hem 50 jaar oud maakt. Hoewel het niet bepaald ongehoord is dat mensen van zijn leeftijd met gezondheidsproblemen te maken krijgen, is het zeker ontmoedigend gezien de ernst van de aandoening naar verluidt.

De rapper werd door bronnen die AllHipHop vertelden over de toestand van Krayzie beschreven als een gevecht “voor zijn leven” en werd afgelopen zondag uiteindelijk aan een “beademingsmachine” gelegd en verdoofd. Dit gebeurde allemaal nadat een operatie bedoeld om een ​​lekkende slagader in Krayzie’s long te corrigeren via een CAT-scanscan niet verhinderde dat hij bleef bloeden. Krayzie had zich afgelopen vrijdag aanvankelijk aangemeld bij het ziekenhuis in de omgeving van Los Angeles nadat hij grote hoeveelheden bloed had opgehoest.

Bij Krayzie was eerder de diagnose sarcoïdose gesteld, een zeldzame aandoening die vaak de longen aantast, maar ook veel andere organen kan aantasten. Zoals de American Lung Association uitlegt, is sarcoïdose “een ontstekingsziekte waarbij het immuunsysteem overreageert, waardoor groepen cellen clusters van ontstoken weefsel vormen, ‘granulomen’ genaamd, in een of meer organen van het lichaam.”

WGTC wenst de legendarische hiphopartiest een volledig herstel.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply