Een gratis FC24-inworp, waanzinnige LEGO-gamekortingen, een GOG-15-jarig jubileumuitverkoop en meer!

0

Je hebt een nieuw spel nodig, of mogelijk meerdere. Waarom? Omdat het glorieuze lange weekend van Labor Day bijna aanbreekt. Dingen die ik meteen zou aanbevelen zijn onder meer de GOG 15th Anniversary Sale, een stapel LEGO-koopjes op Switch, en Amazon slingert nog steeds goedkope PS5 AAA’s. Nou, ik ga meer Assassin’s Creed Mirage spelen (hier 19% korting). Tot dinsdag allemaal!

Deze dag in gaming

Australische verjaardagen voor opmerkelijke games en hardware

Slagarena Toshinden (PS) 1995.

Tony Hawk’s Pro Skater 2 (PS) 2000.

Gezelschap van Helden (PC) 2006.

Buitenaardse besmetting (DS) 2011.

Ico & Schaduw van de Colossus Col. (PS3) 2011.

– :Lego-afmetingen (PS3/4,XBO/360, WiiU) 2015.

Inhoudsopgave

Super Smash Bros Ultieme

Super Smash Bros Ultiem

Het is vrij zeldzaam om deze brawler aller tijden zo ver onder de 90 dollar te zien. Super Smash Bros. Ultimate is Smash Bros. goed gedaan, en groter dan ooit tevoren. Dit is een must-have multi-ervaring voor de Switch. 9,4, geweldig.

Aflopende aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Koei Tecmo Herfstuitverkoop

≤75%

Koei Tecmo Herfst Verkoop

Veel goede dingen hier. Wo Long: Fallen Dynasty (-30%), Nioh 2 (-40%), Atelier Sophie 2 (-40%), Blue Reflection: Second Light (-50%), Warriors Orochi 3 Ultimate (-30%), Warriors Orochi 4 (-40%), Berserk and the Band of the Hawk (-60%) en meer

Aflopende aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

XSX-console + FC24

Gratis spel

XSX-console + FC24

Amazon heeft momenteel een promotie waarbij je EA Sports FC24 krijgt bij elke gekochte Xbox Series X. Dat kan met de console alleen zijn, met de Forza-bundel of met de Diablo IV-bundel.

Aflopende aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Final Fantasy XVI

Finale fantasie XVI

Er zal zeer waarschijnlijk op FF16 worden teruggekeken als een keerpunt voor de belangrijkste Final Fantasy-games, waarbij de gevechten volledig in de richting van een actiegame gaan, maar ik hoop dat dat gesprek het duistere en boeiende verhaal niet overschaduwt. 9/10, geweldig.

Aflopende aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals-beheerder. Hij speelt vrijwel alles, vaak op YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply