5 geheimen om slimmer te winkelen op Amazon

0

Online winkelen en e-commerce hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we winkelen en leven. Ze hebben het landschap van veel buurten, zowel grote als kleine, getransformeerd, waardoor veel winkelcentra leeg en verlaten zijn gebleven. Toch is online winkelen niet alleen maar kommer en kwel.

Het heeft ons ook veel voordelen en gemakken gebracht. Soms kan online winkelen echter als een puzzel aanvoelen. Met zoveel producten en keuzes kan het een uitdaging zijn om te vinden wat je zoekt.

Daarom heeft Amazon een aantal nieuwe functies geïntroduceerd waarmee je de beste items voor jou kunt zoeken en ontdekken. Deze functies zijn ontworpen om uw online winkelervaring eenvoudiger en leuker te maken.

KLIK OM KURT’S GRATIS CYBERGUY-NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN MET BEVEILIGINGSMELDINGEN, SNELLE TIPS, TECHNISCHE REVIEWS EN EENVOUDIGE HOW-TO’S OM U SLIMMER TE MAKEN

1. Snappen, zoeken en vinden

Stel je voor dat je een specifiek onderdeel van een huishoudelijk apparaat nodig hebt, maar de exacte naam ontgaat je geest. Geloof me, het gebeurt op de slechtste momenten. Nou, een van de nieuwe winkelfuncties van Amazon heet Amazon-lens Hiermee kan een foto worden gemaakt en geüpload voor een zoekopdracht.

  • Open eenvoudigweg de Amazon-app
  • Druk op camera-icoontje in de Amazon-zoekbalk
  • Vang een foto van het ongrijpbare stuk
  • Kraan Zoekopdracht en laat de visuele zoekalgoritmen hun werk doen
  • Nadat je de foto hebt gemaakt en de zoekbalk met de geüploade afbeelding hebt bekeken, is er een nieuwe optie extra tekst toevoegen. Dit “+ Tekst toevoegen” Met de nieuwe functie kunt u extra informatie of beschrijvingen invoeren die kunnen helpen bij het verfijnen van de zoekresultaten. Het is een add-on om de zoektocht naar het juiste product te beperken. De effectiviteit ervan zal echter afhangen van de helderheid van het beeld en de efficiëntie van de algoritmen in actie.

HOE JE HOLLYWOOD MOET ONDERHOUDEN VAN HET VEGEN VAN ORIGINEEL CREATIEF WERK MET AI

Schermafbeelding van Amazon Lens.

Je kunt op Amazon naar items zoeken door simpelweg een foto te maken van het exacte item dat je zoekt. (CyberGuy.com)

MEER: NIET ZO SNEL – KLIK NIET OP DIE NEP AMAZON- OF MICROSOFT-ADVERTENTIE

2. Augmented reality-winkelen

Bij het kopen van spullen voor thuis kan het visualiseren ervan in de werkelijke ruimte voordat u geld uitgeeft een wereld van verschil maken. Amazon’s “Bekijk in uw kamer” Deze functie maakt gebruik van augmented reality om te helpen zien hoe een product eruit zal zien en in een specifieke ruimte zal passen, wat helpt bij het nemen van beter geïnformeerde beslissingen.

Niet bij elk product is deze functie ingeschakeld. Je kunt controleren of een product deze functie heeft door te zoeken naar de knop ‘Bekijken in je kamer’ onder de productafbeelding in de Amazon Shopping-app of in de desktopwebbrowser. Als u deze knop niet ziet, betekent dit dat het product deze functie niet ondersteunt. Hier leest u hoe u aan deze virtuele onderneming begint:

  • Ga naar de zoekbalk in de Amazon-app en zoek naar het item dat je wilt kopen
  • Klik vervolgens op de artikel of product
  • Klik vervolgens op de “Kijk in je kamer” knop onder de productafbeelding op de mobiele productdetailpagina
  • Dan wordt u daartoe gevraagd richt uw telefoon op de grond
  • Verplaats uw telefoon en klik vervolgens tik om te plaatsen.

ONTMOET DE EERSTE AI-MASSAGEROBOT TER WERELD

Schermafbeelding van de "Bekijk in uw kamer" functie.

Amazon heeft een ‘View in Your Room’-functie waarmee je met augmented reality kunt winkelen. (CyberGuy.com)

MEER: 4 TRUCS OM VOOR MINDER EEN AMAZON PRIME-LIDMAATSCHAP TE KRIJGEN

Het plaatst de producten naadloos in uw huis via het scherm van de telefoon en biedt een blik op hoe deze items in de bestaande omgeving passen. Het is zo simpel als een klik en de producten kunnen virtueel van het ene oppervlak naar het andere worden verplaatst voor een uitgebreide evaluatie. De visuele weergave is echter mogelijk niet altijd perfect en gebruikers moeten voorbereid zijn op mogelijke discrepanties

3. Meeliften op de golven van verkooptrends

Amazon wordt nu weergegeven Verkooptrend gegevens over zoekresultaten en productdetailpagina’s, die de recente populariteit van een product aangeven. Het toont een globale schatting van het aantal klanten dat onlangs een product op Amazon heeft gekocht. Het wordt minstens dagelijks bijgewerkt en omvat geen retourzendingen en annuleringen. Hoewel deze informatie nuttig kan zijn, moet u er rekening mee houden dat populariteit niet altijd gelijk staat aan kwaliteit of geschiktheid voor individuele behoeften.

Houd er rekening mee dat deze functie niet op alle producten beschikbaar is. Op het moment van publicatie was Verkooptrend gegevens worden alleen weergegeven voor bepaalde categorieën, zoals gezondheid en persoonlijke verzorging, thuis en sport. Het vereist ook een minimumaantal klanten dat onlangs een bepaald product heeft gekocht, meestal minimaal 50 in de afgelopen maand. Daarom tonen sommige producten mogelijk geen verkooptrendgegevens, ook al behoren ze tot de in aanmerking komende categorieën.

5 TECHNISCHE SNELKOPPELINGEN DIE UW LEVEN ZEKER GEMAKKELIJKER MAKEN

Screenshot van Amazon "Verkooptrends"

Amazon heeft ‘Verkooptrends’ waarmee u de populariteit van een product kunt zien. (CyberGuy.com)

KRIJG MEER VAN MIJN GELDBESPARENDE TECHTIPS EN EENVOUDIGE VIDEOTUTORIALS MET DE GRATIS CYBERGUY NIEUWSBRIEF – KLIK HIER

4. Snel winkelen met ‘Find-on-Amazon’

Kom je ooit een product online tegen en wil je het op Amazon vinden? De Vind-op-Amazon functie heeft dat gedekt. Voor een snelle zoekervaring, wanneer een product ergens online wordt gespot, tikt u eenvoudig op de “Deel” knop, kies de Amazon Shopping-appen klik “Vind producten op Amazon.

CREEPY CHATGPT ‘VOICE CONVERSATION’ bootst een mens na met een OVERTUIGENDE PERSOONLIJKHEID EN WEET BIJNA ALLES

Schermafbeelding van iemand die op Amazon naar een artikel zoekt vanuit een andere online winkel.

Je kunt naar producten van andere sites op Amazon zoeken door op de knop ‘Delen’ te tikken. (CyberGuy.com)

Deze handige tool brengt je rechtstreeks naar de Amazon Shopping-app, waar vergelijkbare producten worden weergegeven die beschikbaar zijn op Amazon, waardoor je ze gemakkelijker kunt vinden, vergelijken en beslissen. Het is een handige functie, die het gedoe en de tijd die u besteedt aan het zoeken naar producten tot een minimum beperkt. Het is echter de moeite waard om op te merken dat het vinden van een exacte match mogelijk niet altijd gegarandeerd is, omdat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van het product en de vermelding op Amazon. Vergeet ook niet om altijd prijsvergelijkingstools te gebruiken om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

5. Nabestellen zonder spijt

Voor vaak gekochte artikelen wil Amazon het bestelproces eenvoudiger maken. Het platform zal eerder gekochte artikelen in de zoekresultaten markeren, waardoor ze gemakkelijker te vinden en opnieuw te ordenen zijn. Het is een nuttige functie zolang de tracking- en geschiedenisfuncties naadloos werken. Houd de vloeiende prijzen van Amazon in de gaten wanneer u opnieuw bestelt, om er zeker van te zijn dat de kosten niet onnodig worden verhoogd.

OOPS! U HEBT OP EEN SPAM-E-MAIL GEKLIKT EN UW INFORMATIE TOEGEVOEGD AAN WAT ERUIT ZIEKEN ALS EEN LEGIT SITE

De belangrijkste inzichten van Kurt

Amazon, ‘s werelds grote techretailgigant, wil ons geld. Met handigere winkelfuncties zullen ze waarschijnlijk meer van onze portemonnees winnen door het gemakkelijker te maken om te winkelen. Laat gemak goede prijzen niet overschaduwen. Houd Amazon scherp door prijzen te vergelijken voordat u op de knop ‘Bestelling plaatsen’ klikt.

Pro tip: Buiten de vakantieperiodes kunnen de meeste artikelen binnen 30 dagen worden geretourneerd. Stel prijstrackers in voor het geval het bedrag na uw aankoop daalt. Een foto voor een zoekopdracht? Een virtueel zicht op producten in de woonkamer? Het maakt het online winkelproces zeker een stuk eenvoudiger. Natuurlijk, er kunnen een paar knikken zijn die moeten worden gladgestreken.

Heeft u een betere manier om te winkelen om geld te besparen en een speld in de hooiberg van online retailers te vinden? Laat het ons weten door ons te schrijven op Cyberguy.com/Contact.

Voor meer van mijn technische tips en beveiligingswaarschuwingen kunt u zich abonneren op mijn gratis CyberGuy Report-nieuwsbrief door naar te gaan Cyberguy.com/Nieuwsbrief.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Antwoorden op de meest gestelde CyberGuy-vragen:

Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rechten voorbehouden.

Read original article here

Leave A Reply