Belachelijke Mortal Kombat 1-combo met 89 treffers duurt bijna een minuut

0

Mortal Kombat 1-spelers hebben de eerste jaren van de game geëxperimenteerd met het nieuwe Kameo-systeem, waarmee je andere personages kunt inschakelen om een ​​actie uit te voeren. Met behulp van Kameo-personages ontdekken spelers hoe ze uitgebreide combo’s kunnen maken waarbij ze hun tegenstander moeten ‘jongleren’ met meerdere treffers. Maar deze nieuwe combo van de kwaadaardige tovenaar Shang Tsung is misschien wel de meest belachelijke tot nu toe.

Mortal Kombat-professional Jarrad “NinjaKilla212” Gooden, die dit jaar het Mortal Kombat 11-toernooi bij Evo won, publiceerde op Twitter een video met een combo met 89 treffers van Shang Tsung, die in oude vorm herhaaldelijk de arme Baraka jongleert met Ground Skulls vuurballen en houdt het plezier gaande door Scorpion in te schakelen voor een brutale Kameo-jongleer. Er is zelfs een fraaie zijschakelaar. (Voor meer informatie, bekijk IGN’s Shang Tsung karaktergids, die een lijst met zetten en dodelijke slachtoffers bevat.)

“Je tegenstander slaat je hiermee in een toernooi, wat doe je?” vraagt ​​NinjaKilla212. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar leg waarschijnlijk mijn controller neer en zet de waterkoker aan.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat je gemiddelde Mortal Kombat 1-wedstrijd dit soort combo’s niet zal zien. NinjaKilla212 is tenslotte een professionele speler en de combo zelf veroorzaakt slechts 45% schade als gevolg van schaling. Je kunt ook de meter gebruiken om uit combo’s te ontsnappen in Mortal Kombat 1. Afhankelijk van hoeveel meterbronnen je hebt, kun je waarschijnlijk een einde maken aan de tirannie van Shang Tsung in 30 treffers of minder.

Mortal Kombat 1-spelers zijn over het algemeen positief over het nieuwe Kameo-systeem vanwege de flexibiliteit die het combo-constructie biedt. Maar misschien is dit een combo die misschien een nerf nodig heeft.

Terwijl ontwikkelaar NetherRealm naar deze combinatie kijkt, kijkt hij ook naar een bug die Speler 1 een voordeel geeft ten opzichte van Speler 2. Ondertussen is de Nintendo Switch-versie van Mortal Kombat 1 het onderwerp van spot geworden vanwege de oogverblindende beelden. NetherRealm-ontwikkelingshoofd Ed Boon heeft updates beloofd.

Wesley is de Britse nieuwsredacteur voor IGN. Vind hem op Twitter op @wyp100. U kunt Wesley bereiken op [email protected] of vertrouwelijk op [email protected].

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply