Persona 3 Portable, Persona 4 Golden krijgen fysieke edities voor consoles

0

Limited Run Games brengt fysieke exemplaren uit van Persona 3 Portable voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. De voorbestellingsperiode loopt van 29 september tot 12 november.

Op elk platform zijn standaard-, Grimoire- en SEES-edities beschikbaar voor Persona 3 Portable. De standaardversie bevat alleen een fysieke kopie van de game en kost $ 35. De Grimoire Edition kost twee keer zoveel (70 dollar) en bevat een paar extra items naast de fysieke versie van het spel, zoals een steelbook, een Grimoire Book Box en een hoes.

De SEES-editie is de duurste en kost maar liefst $ 200. Het bevat alles van de Grimoire Edition en nog meer goodies. Het wordt geleverd met een 1:1 Evoker Replica-schaduwdoos die oplicht en een andere 3D-schaduwdoos die de All Out Attack-cut-in van Persona 3 weergeeft.

Het bevat ook een officiële Persona 3 Portable-soundtrack, een set karakterruilkaarten met daarop alle leden van SEES, een SEES-armband en een Gekkoukan High School-patch. Als klap op de vuurpijl wordt het geleverd met een individueel genummerd certificaat van echtheid.

Limited Run Games heeft ook aangekondigd dat Persona 4 Golden ook fysieke releases zal ontvangen voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Pre-orders hiervoor gaan open op 27 oktober en meer informatie hierover zal op een later tijdstip worden onthuld.

Persona 3 Portable werd voor het eerst uitgebracht in 2010 voor PlayStation Portable, terwijl Persona 4 Golden voor het eerst werd uitgebracht in 2012 voor PlayStation Vita. Beide games ontvingen destijds fysieke edities op hun respectievelijke platforms. Beide games kregen ook een heruitgave op pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Persona 3 Reload, een remake van Persona 3, staat gepland voor lancering op 2 februari 2024 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

George Yang is een freelanceschrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft samengewerkt met andere publicaties zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als George niet over videogames schrijft, speelt hij videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply