Path of Exile 2: The New Druid Class heeft me verkocht aan de dramatisch verbeterde gevechten

0

Voor mij hebben ARPG’s altijd gediend als een soort kalmerend junkfood waardoor ik in mijn stoel kon wegzakken en talloze uren gedachteloos kon wegwerken met weinig gevaar dat ik ooit zou gaan zweten. Dit gold zeker voor het originele Path of Exile, waarvan ik weet dat ik er tijdens het spelen in slaap val terwijl ik stoffige crypten en vergeten kerkers plunder. Het heeft gewoon een rustgevend effect op mij door de aangename herhaling. Daarom was ik geschokt toen ik onlangs met de mensen van Grinding Gear Games de Druid-klasse in Path of Exile 2 uitprobeerde en merkte dat ik volledig betrokken raakte bij het nieuwe dynamische en actievolle vechtsysteem. Met een hernieuwde focus op het plaatsen van spelers in spannende gevechten die zorgvuldige overweging en aanpassing vereisen, denk ik dat ik eindelijk mijn volgende ARPG-junkfood-verwennerij heb gevonden.

Ik genoot in 2017 van de veel eenvoudigere ‘click to do DPS’-gevechten van de originele Path of Exile, maar dit vervolg zorgde ervoor dat zijn voorganger er in vergelijking slordig en overdreven simplistisch uitzag. In plaats van dezelfde vaardigheid keer op keer te spammen totdat alles sterft, vraagt ​​Path of Exile 2 je om na te denken over hoe elk van je vaardigheden kan samenwerken om statuseffecten toe te passen, met elkaar te synergiseren en specifieke gevechtsobstakels te overwinnen, zoals bijna eindeloos. golven van goblins stormen op je af, of een gigantisch beest dat zelfs bij de sterkste aanvallen niet lijkt terug te deinzen.

Deze nieuwe filosofie werd duidelijk toen ik speelde als de onlangs onthulde Druid-klasse, die zich richt op intelligentie en kracht om een ​​hybride tussen magie en brute kracht te creëren. In menselijke vorm concentreerde ik me op spreuken en bedrog om statuseffecten toe te passen en mezelf klaar te maken voor de dreigende razernij van mijn beervorm, en als beer zou ik alles in zicht verwoesten door een woedeteller te beheren en een woede-teller te activeren. stelletje krachtige AoE-aanvallen. Ik zou nog steeds kunnen proberen dingen op de ouderwetse manier te doen door naar binnen te haasten en dezelfde vaardigheden te spammen – Path of Exile 2 is tenslotte geen fan van het implementeren van cooldowns, dus niets houdt me tegen – maar dat doen is niet alleen maar saai , maar ineffectief vergeleken met het veel bevredigender alternatief.

Maar dankzij de mogelijkheid om mijn vaardigheden uit te breiden, zodat ze onder specifieke omstandigheden automatisch zouden worden geactiveerd, kon ik mijn buildcrafting naar een geheel nieuw niveau tillen. Omdat ik bijvoorbeeld altijd mijn bliksemvermogen naast mijn vulkaanuitbarsting wilde gebruiken, heb ik ze aan elkaar gekoppeld, zodat ze altijd op hetzelfde moment zouden werpen. Vervolgens kon ik hetzelfde doen met mijn vermogen om wolven op te roepen door het zo in te stellen dat het automatisch werpt. toen ik de vijand verdoofde als een beer. Door dit soort extreem nauwkeurige afstemming kon ik mijn berenkrijger veranderen in precies het soort razende DPS-monster dat ik altijd al had willen zijn, en dat is gewoon indrukwekkend! Ik kan me niet eens een voorstelling maken van de cocktails van vernietiging die zullen worden samengesteld als de min-max-ARPG-gemeenschap dit ding in handen krijgt.

“Na slechts een uur met een Druïde die slechts gedeeltelijk was ingeschakeld, had ik het gevoel dat ik nog maar het oppervlak had bekrast.”

Na slechts een uur met een Druïde die slechts gedeeltelijk was ingeschakeld, had ik het gevoel dat ik nog maar net het oppervlak had betreden met talloze manieren om de manier waarop mijn vaardigheden met elkaar werkten aan te passen en automatiseringen te creëren om ze te activeren, en ik kan me alleen maar voorstellen hoe heerlijk dikke buildcrafting zal zijn. Het is indrukwekkend dat ik op geen enkel moment in mijn tijd ermee het gevoel had dat ik gewoon mijn hersenen kon uitschakelen en door de levels heen kon blazen. Integendeel: deze ARPG voelde veel meer als een echte actiegame, compleet met cooldown-vrije ontwijkrollen, dan al zijn genregenoten – en dat allemaal zonder een greintje van zijn complexe RPG-systemen op te offeren.

En als je in de stad bent, kun je rondrollen als een beer en dat is geweldig. Moet ik nog meer zeggen? Ik kan niet wachten om deze heerlijk harige kerel tot het uiterste te drijven als Path of Exile 2 volgend jaar vroege toegang krijgt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply