Moto G84 gelanceerd in India met Snapdragon 695 SoC. Bekijk de prijs, specificaties en meer

0

De Moto G84 5G is gelanceerd in India, met een 6,55-inch pOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en een Snapdragon 695 SoC. Het wordt geleverd met 12 GB RAM en 256 GB opslag en draait op Android 13.

Moto G84 5G: prijs

De Moto G84 5G is exclusief verkrijgbaar in India met een enkele configuratie van 12 GB RAM en 256 GB opslag. De normale prijs bedraagt ​​Rs. 19.999. Er zijn echter twee verleidelijke opties om te besparen op uw aankoop. U kunt gebruik maken van een vlakke Rs. 1.000 korting bij gebruik van ICICI Bank-creditcards, of kies voor een Rs. 1.000 korting via een Flipkart-inruilaanbod. Dit brengt de effectieve prijs terug naar een portemonnee-vriendelijke Rs. 18.999. Zet de releasedatum in je agenda, namelijk 8 september om 12.00 uur IST.

Motorola biedt de Moto G84 5G aan in twee opvallende kleurkeuzes: Viva Magenta en Marshmallow Blue, beide met een strakke afwerking van veganistisch leer. Daarnaast is er een Midnight Blue-variant met een 3D-acrylglasafwerking.

Moto G84 5G: specificaties

De Moto G84 5G beschikt over een 6,55-inch pOLED-scherm met een full-HD+ resolutie van 2400 x 1080 pixels. Het biedt een vloeiende kijkervaring met een verversingssnelheid van 120 Hz en een indrukwekkende piekhelderheid van 1300 nits. Onder de motorkap draait het op een octa-core Qualcomm Snapdragon 695 SoC, gekoppeld aan 12 GB RAM en 256 GB ingebouwde opslag.

Deze smartphone is vooraf geïnstalleerd met Android 13 en biedt een verbintenis van Motorola voor een jaar Android-updates, samen met een belofte van drie jaar voor beveiligingspatches.

Op cameragebied bestaat de opstelling aan de achterkant uit een dubbel camerasysteem met een primaire sensor van 50 megapixels en een sensor van 8 megapixels. Aan de voorkant zit een 16 megapixel camera voor selfies en videogesprekken. Het toestel is voorzien van een robuuste 5.000 mAh accu en ondersteunt snelladen bij 33W via een bekabelde verbinding.

Over duurzaamheid gesproken: hij heeft een IP54-classificatie, waardoor hij bestand is tegen stof en spatten. De veiligheid wordt gewaarborgd door een ingebouwde vingerafdruksensor. Connectiviteitsopties omvatten 5G, GPS, Bluetooth, NFC en USB Type-C.

Bekijk al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 1 september 2023, 15:34 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply