Eras Tour’ staat klaar om theaters te rippen nadat ze in één dag $ 10 miljoen aan kaartvoorverkoop hebben bereikt

0

Als gouden remedie voor Swifties die pech hadden met het bemachtigen van kaartjes Taylor Swiftis aan de gang De Eras-rondleidingbrengt Amerika’s belangrijkste theaterketen het concert naar de dichtstbijzijnde theaters. De Eras Tour markeert de zesde algemene tour van de popster en is een belangrijk fenomeen in de popcultuur geworden met recordbrekende bezoekersaantallen en inkomsten.

AMC heeft 13 oktober vastgesteld als premièredatum voor de Taylor Swift-concertfilm, die elk daaropvolgend weekend tot en met 5 november te zien zal zijn. Swift maakte het nieuws op 31 augustus bekend via posts op sociale media en de kaartvoorverkoop voor de film ging door. verkoop om 7.15 uur CT. Sindsdien is de kaartvoorverkoop voor Taylor Swift: Eras-tour heeft de $8 miljoen bruto van één weekendspel al overschaduwd Trafalgar’s BST: moet nog komeneerder dit jaar uitgebracht.

Hoewel AMC niet over het marketingbudget beschikt van een grote studio als Disney, Sony of Paramount, die allemaal hun respectievelijke docu-concertfilms uitbrachten met sterke box office-optredens, hebben distributeurs benadrukt dat “het enige dat AMC nodig heeft, is dat Taylor Swift over de film op sociale media post. media aan haar fans.” De voorverkoopcijfers hebben slechts enkele uren na de aankondiging van de film een ​​enorme omvang bereikt en stijgen tot ver boven de $10 miljoen.

Vóór de première van de film kondigde AMC aan dat het de aanvangstijden van andere Hollywood-producties zou beperken om aan de explosieve groei van de vraag te voldoen. Om verder aan de enorme vraag te kunnen voldoen, is er ook een aparte website ontwikkeld voor de verkoop van bioscoopkaartjes. Taylor Swift: Eras-tour zal naar verwachting minstens vier keer per dag worden vertoond op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag op elk van de Amerikaanse locaties.

Screenshot via YouTube

De Eras-rondleiding De film heeft een speelduur van 2 uur en 45 minuten, wat precies achterblijft bij de liveoptredens van Swift die de afgelopen zes maanden ongeveer 3 uur en 15 minuten in stadions duurden, volgens de AMC-ticketsite. Deze vooraf opgenomen concertfilm zou in augustus hebben plaatsgevonden in het SoFi Stadium in LA. Eén box office-expert gelooft dat De Eras-tour zou kunnen debuteren in hogere cijfers dan Hanna Montana‘s $ 31 miljoen, daarbij verwijzend naar de reden dat “Taylor een bredere fanbase heeft, terwijl die andere film eigendom was van Disney Channel voor kleine meisjes.” (via deadline)

Tickets zijn momenteel verkrijgbaar bij AMCTheatres.com, de Cinemark-site en Fandango. Swift koos ervoor om de ticketprijzen voor volwassenen vast te stellen naar haar beroemde album 1989, afgerond naar $ 19,89. Swift heeft haar geluksgetal 13 voor kinderen en senioren op standaardschermen gebruikt en de prijs vastgesteld op $ 13,13. Zoals gebruikelijk wordt voor Imax- en Dolby Cinema-vertoningen een toeslag in rekening gebracht.

Bekijk hieronder de officiële trailer van de komende concertfilm:

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply