Waar werd ‘The Equalizer 3’ gefilmd? Alle ‘Equalizer 3’-filmlocaties

0

De gelijkmaker 3 is eindelijk in de bioscoop verschenen en tussen het geweld en de actie hebben fans misschien even de tijd genomen om te genieten van het prachtige landschap in de film. De threequel heeft de chaotische stadsomgeving van Boston verruild voor een meer schilderachtige en vredige omgeving aan de Middellandse Zee. Het was tenminste vredig voordat Robert McCall arriveerde.

Waar speelt de film zich precies af?

Afbeelding via Sony Pictures

De derde aflevering binnen De gelijkmaker franchise ziet Robert McCall, gespeeld door Denzel Washington, in Italië, vooral aan de kust van Amalfi. De film maakt optimaal gebruik van de prachtige locaties en speelt zelfs enkele actiescènes af in een duizend jaar oude kerk die bovenop een heuvel staat. Afgezien daarvan zorgen de weelderige Middellandse Zee en de stranden voor een coole achtergrond die contrasteert met de meer ruige actiefilm.

Is het daadwerkelijk op locatie gefilmd?

Afbeelding via Sony Pictures

Hoewel sommige filmstudio’s ervoor zouden kiezen om op elkaar lijkende locaties in de Verenigde Staten te gebruiken om tijd en budget te besparen, was dit niet het geval bij De gelijkmaker 3. Sony was blijkbaar volledig akkoord met het idee om naar het buitenland te gaan en op locatie te fotograferen langs de kust van Amalfi, maar ook in andere delen van Italië, waaronder Rome en Napels.

Over de beslissing om in het buitenland te filmen, sprak de filmregisseur Antoine Fuqua met The Associated Press over hoe het allemaal gebeurde. “Het leek ons ​​leuk om een ​​man van kleur te zien in een verhaal dat internationaler is. Waarom neem je dit personage niet mee de wereld rond? Gelukkig vond Sony het een geweldig idee.”

Dus waarom Italië?

Afbeelding via Sony Pictures

Het blijkt een van de favoriete vakantiebestemmingen van Washington te zijn. Volgens Fuqua gaat hij elk jaar en spreekt hij blijkbaar zelfs een beetje Italiaans. Delen van de film zijn opgenomen in de legendarische Cinecittà-studio’s waar beroemde filmmakers als Federico Fellini. Sergio Leone en Martin Scorsese hebben gewerkt, iets wat Fuqua als regisseur zelf heel graag wilde meemaken.

Natuurlijk vormde de setting een beetje een uitdaging voor de crew om te filmen, zoals Fuqua zich herinnert in een interview met Entertainment Weekly. Die oude kerk bovenop de eerder genoemde heuvel was een bijzonder moeilijke scène om te fotograferen, omdat het alleen al een enorme last bleek om de apparatuur op de locatie te krijgen.

Toen ik daar aankwam, zei ik: ‘Hoe gaan we deze apparatuur de trap op krijgen? Oh, we gebruiken ezels.’ De hele tijd dat ik daar was, heb ik geen enkele ezel in Italië gezien. […] Ik zag mijn bemanning, met sigaretten uit hun mond bungelend, apparatuur de trap op dragen. Er werd veel gekotst.

Uiteindelijk lijkt het erop dat het de moeite waard was, aangezien de cast en crew een geweldige tijd leken te hebben tijdens het filmen in Italië, en de locaties zien er ook prachtig uit op het scherm, ook al zijn ze slechts het decor voor enkele overdreven gewelddadige actiescènes.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply