Mega Man X Dive Offline – Officiële lanceringstrailer

0

Mega Man X Dive Offline is een snel mobiel klassiek side-scrolling-spel ontwikkeld door Capcom. Kies uit meer dan 100 iconische speelbare personages uit de Mega Man-franchise. Mega Man X Dive Offline is nu beschikbaar voor iOS, Android en pc.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply