MEA introduceert belangrijke wijzigingen paspoorten visa consulaire diensten levering LAATSTE UPDATES

0

Indiase paspoorten visa consulaire diensten veranderen, MEA, Ministerie van Buitenlandse Zaken introduceert chang
Afbeeldingsbron: MEA (TWITTER) MEA introduceert aanzienlijke veranderingen in de levering van paspoorten

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MEA) heeft, in een poging om roofprijzen te beperken, de regels voor de selectie van partnervisa en consulaire diensten voor de Indiase diaspora en buitenlandse bezoekers aangescherpt.

De MEA zet zich in om migrerende Indiërs en buitenlanders die India bezoeken te voorzien van een overkoepelende visie om het imago en de reputatie van India te versterken, om de dienst robuuster, naadloos en betrouwbaarder te maken.

Met name de Indiase missies van de MEA zijn de eerste contactpunten voor elke internationale reiziger die India binnenkomt – de Indiase staatsburger of persoon van Indiase afkomst (PIO) en buitenlanders (die naar India reizen) die in het buitenland verblijven.

Wat zei de TAAI-president?

Jyoti Mayal, president van de Travel Agents Association of India (TAAI), verklaarde: “Het ministerie van Buitenlandse Zaken (MEA) is begonnen aan een transformatieprogramma om zijn aanbestedings- en evaluatieproces op een holistische manier te hervormen en te versterken om de juiste uitbestede diensten te selecteren dienstverleners. Hoewel de focus ligt op L1-prijzen, ligt er een sterke nadruk op de vier pijlers: kwaliteitsdiensten, duurzame en haalbare prijzen, gegevensbescherming en -beveiliging, en ethische praktijken en integriteit.”

Ze zei dat de MEA zich sinds de eerste indruk van iemand die naar India reist, moet concentreren op het aanbieden van superieure, efficiënte en kosteneffectieve diensten. In een commentaar op deze onderneming voegde ze er ook aan toe: “Het is belangrijk dat de eerste indruk van ieder individu dat naar India reist of met een Indiase missie waar dan ook ter wereld moet werken, onberispelijk moet zijn, aangezien de regering vastbesloten is te werken aan het waarmaken van de belofte. van Nieuw-Indië. Daarom moeten de MEA en haar missies, als echte vertegenwoordigers van de Indiase regering in de wereld, zich concentreren op het aanbieden van superieure, efficiënte en kosteneffectieve diensten, als misschien wel de eerste stap in die richting.”

De president sloot af met de mededeling dat India zichzelf positioneert als wereldleider in verschillende sectoren, zoals handel, grensoverschrijdende diensten, burgerdiensten, enz.

“Nu India op weg is naar een groeiperiode met hoog momentum, zal het van cruciaal belang zijn om rekening te houden met factoren die de vooruitgang kunnen belemmeren en de reputatie- en imagorisico’s voor de Indiase regering kunnen beperken. Daarom werd het voor de overheid absoluut noodzakelijk om zich te concentreren op de kwaliteit, betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van de dienstverleners waarmee zij samenwerkt, om ervoor te zorgen dat diensten effectief, efficiënt en in overeenstemming met gevestigde normen worden geleverd, anders kan een falend serviceniveau het vertrouwen ondermijnen. en vertrouwen in de capaciteiten van de overheid, wat leidt tot publieke ontevredenheid. De focus op kwaliteit geeft ook aan dat publieke middelen verstandig worden gebruikt en dat burgers de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding krijgen”, voegde ze eraan toe.

(Met ANI-ingangen)

LEES OOK: Indiase paspoorthouders krijgen visumvrije toegang tot 57 bestemmingen, zie de volledige lijst

LEES OOK: Paspoortindex 2023: wat betekent de score van India en waarom staat het land laag?

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply