CD Projekt: ‘groot deel’ van Cyberpunk-team verhuist naar The Witcher 4 na lancering van Phantom Liberty

0

CD Projekt Red verhuist een “groot deel” van zijn Cyberpunk 2077-team naar The Witcher 4 (officieel bekend als Polaris) zodra de Phantom Liberty Expansion in september wordt gelanceerd.

Tijdens de laatste inkomstenoproep van CD Projekt zei president en CEO Adam Kiciński dat het bedrijf steeds meer middelen verschuift naar de volgende Witcher-game, waarbij een grote ontwikkelingsboost plaatsvindt wanneer de belangrijkste ontwikkeling van Phantom Liberty voltooid is. Er werken momenteel “250ish” ontwikkelaars aan Polaris, terwijl er nog meer werken aan de Cyberpunk 2077-uitbreiding.

“Na de release van Phantom Liberty zullen we een groot deel van het team overbrengen naar Polaris”, zei Kiciński. “Sommige overgebleven leden zullen zich dan concentreren op het ondersteunen van andere lopende projecten zoals Orion of Hadar, maar houd er rekening mee dat we Phantom Liberty ook een tijdje zullen ondersteunen.

Ontwikkelingsanalyse van CD Projekt Red (Afbeelding tegoed: CD Projekt Red)
Ontwikkelingsanalyse van CD Projekt Red (Afbeelding tegoed: CD Projekt Red)

“En binnen het hele bedrijf, maar inclusief Phantom Liberty, nemen we tegelijkertijd afscheid van een aantal teamleden. Het is een geleidelijk proces dat volgend jaar in het eerste kwartaal zal eindigen.”

Kiciński maakte daarom duidelijk dat niet elke ontwikkelaar die aan Phantom Liberty werkt onmiddellijk zal overstappen naar de volgende Witcher-game, hoewel, zoals de ontwikkelingsanalyse van CD Projekt Red (hierboven) laat zien, het grootste deel van het ontwikkelaarspersoneel binnenkort aan Polaris zal werken. Officiële cijfers komen echter pas in de financiële update over het derde kwartaal op 28 november.

Wat de andere genoemde projecten betreft: Orion is het volledige vervolg op Cyberpunk 2077, terwijl Hadar een gloednieuw IP-adres is dat wordt ontwikkeld bij CD Projekt Red. Beide games zijn nog jaren verwijderd, aangezien Polaris of Sirius (de door Melasses Flood ontwikkelde Witcher-game) naar verwachting als eerste zullen verschijnen, op zijn vroegst in 2025.

Phantom Liberty wordt gelanceerd op 26 september en er wordt een heleboel nieuwe verhaalinhoud toegevoegd aan Cyberpunk 2077, naast verschillende gameplay-veranderingen. Voertuiggevechten, een door Cyberpunk: Edgerunners geïnspireerde cyberpsychose-functie en een slimme knipoog naar The Witcher komen er ook aan, maar dit gaat ten koste van het verhogen van de pc-vereisten van de game.

Ryan Dinsdale is een freelance verslaggever van IGN. Hij praat de hele dag over The Witcher.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply