Sonic Superstars: de eerste preview

0

Sonic Superstars is niet de eerste keer dat Sega probeert de magie van het spelen van de originele Sonic the Hedgehog, meer dan 30 jaar geleden, te heroveren. Nog maar vijf jaar geleden hield Sonic Mania die landing vast. Zit er dus nog genoeg creatief sap in die IP-tank om echt een nieuwe poging te rechtvaardigen om de klassieke sidescroller opnieuw op te starten? Nadat je met Sonic en zijn kliek kleurrijke vrienden, elk met hun specifieke vaardigheden, vier niveaus hebt doorkruist, wijzen de tekenen op ja – met een voorbehoud. Uiteindelijk is Sonic Superstars gewoon meer Sonic met een facelift en een paar nieuwe toeters en bellen. De game is leuk en lastig, geweldig om naar te kijken, en spreekt tot de Sega Genesis-herinneringen die voor altijd in mijn hoofd zitten, maar het voelt ook niet verbazingwekkend nieuw aan. In ieder geval in solospel, tenminste.

Sonic Superstars schittert in de lokale coöpmodus. Er kunnen maximaal vier mensen meedoen, maar zelfs als ik met één andere persoon speelde, zoals ik deed, voelde ik me als een kind op de bank, schreeuwend naar het scherm met vrienden. Behalve deze keer geven we de controller niet heen en weer; we zijn er allemaal samen mee bezig. De mechanismen om het team als één eenheid te houden werken verrassend naadloos. Als een speler vast komt te zitten op een obstakel terwijl een andere speler vooruit schiet op onstuitbare momentum, wordt de achtergebleven speler gevraagd om de achterstand in te halen met een druk op de knop en boem, het karakter van zijn keuze komt weer terug in de actie.

Chaos Emeralds wachten in portalen bij checkpoints, en in de coöpmodus wisselen spelers om de beurt door een zee van ringen te slingeren om de edelsteen in het midden te verzamelen voordat de klok afloopt. Het duurt even voordat je deze minigame begrijpt, maar de nieuwe krachten van de zeven Chaos Emeralds zijn de moeite zeker waard. In Sonic Superstars verleent de meest gewaardeerde Chaos Emerald die ik heb meegemaakt een kracht genaamd Avatar. Als je hierop een beroep doet, wordt er in de aanvalsmodus een spervuur ​​van Sonics of Tails of Amys of Knuckles over het scherm gestuurd – wat geweldig is in de zware baasgevechten tegen Doctor Eggman en zijn vele frustrerende gadgets. (Verwacht niet dat je er bij de eerste poging veel van zult opruimen.) Superstars zullen ook indicatoren geven voor wanneer ze een Chaos Emerald-kracht moeten gebruiken; het is vooral handig als het om Vision gaat, waarbij anders onzichtbare ringen of platforms worden getoond als ik nieuwe gebieden van een level wilde verkennen of het gevoel had vast te zitten.

Het opvallende niveau was Cyber ​​Station, een ouderwetse, pixelachtige wereld.

Voor mij was het opvallende niveau Cyber ​​Station, een ouderwetse, gepixelde wereld. Spelers zullen onvermijdelijk door poorten gaan die hun personages veranderen in raketten, schattige kwallen en muizen die op een raster reizen in een vijandvermijdende puzzel die rechtstreeks uit Pac-Man lijkt te komen. De andere drie – één die sterk lijkt op Green Hill, een andere die zich afspeelt in de jungle en de laatste in een arcadeland met flipperkastthema – deelden vertrouwde, uitgebreide en uitdagende gameplay uit die zich leent om terug te gaan voor herhalingen om zoveel mogelijk munten te verzamelen. mogelijk en verken de vele dimensies van elk niveau. Het rijke 2,5D-ontwerp verandert loops in MC Escher-achtige snelwegen die Sonic en zijn vrienden door de voor- en achtergrond van ruimtes voeren zonder pretentieus of overdreven ingewikkeld over te komen.

Zelfs met al deze bonafide positieve punten, merkte ik dat ik nog steeds niet helemaal werd meegezogen in Sonic Superstars terwijl ik alleen speelde. De game bestrijkt platgetreden terrein en probeert snelheidsrecords over land te breken die niet echt gebroken hoeven te worden. Ik ben er zeker van dat er mensen zullen zijn die dol zijn op dit spel, om dezelfde redenen dat ik het een beetje eenzaam en stug vind. Waarom zouden ze dat niet doen? Het is een iconische, waterdichte formule als het game-ontwerp net zo zorgvuldig doordacht is als Superstars. Maar zelfs soms kan het beste, meest respectvolle eerbetoon het origineel niet overtreffen. Dat is waar het hebben van vrienden veel helpt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply