Taylor Swift prijst ‘Bestie’ Selena Gomez na release van nieuw nummer ‘Single Soon’

0

Terwijl het internet druk bezig is met het theoretiseren over de relatie van Taylor Swift met voormalig BFF Karlie Kloss vanwege haar recente vertolking van “Cornelia Street”, zingt Taylor de lof van “bestie” Selena Gomez.

Vrijdag bracht Selena een nieuw nummer uit, met de toepasselijke titel ‘Single Soon’, de eerste single van een aankomend derde soloalbum van de popster en actrice.

Op Instagram deelde Taylor een videopost van Selena op haar Instagram-verhaal met haar 269 miljoen volgers, waarin ze schreef: “Als je bestie de beste is.”

‘Ik denk dat ik hier voor altijd op zal dansen,’ vervolgde Taylor. De danstrack is een grote kanshebber voor de Top 10 van de Billboard Hot 100, waardoor Selena naast Taylor komt te staan, terwijl haar nummer ‘Cruel Summer’ uit 2019 de hitlijsten blijft domineren in een spectaculaire comeback. Het succes van ‘Cruel Summer’, een favoriet bij fans onder Swifties, is bijzonder indrukwekkend, aangezien het nummer nooit als single is uitgebracht, van haar veelgeprezen popalbum. Minnaar.

Taylor en Selena zijn al meer dan 15 jaar vrienden, nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2008, toen beide zangers respectievelijk een relatie hadden met Joe en Nick Jonas. Gedurende Selena’s film- en muziekcarrière en alle verschillende tijdperken van Taylor is het paar sindsdien op de heupen aangesloten, en Selena is een frequente gast in Taylor’s Instagram-posts met haar beroemde vrienden.

Op 8 augustus werd Selena gespot terwijl ze danste met zusje Gracie tijdens Taylor’s Eras Tour-concert in Los Angeles. “Bedankt bestie dat je mij en mijn zusje naar jouw mystieke, euforische en speciale wereld hebt laten vervoeren,” schreef Selena, in navolging van de “bestie” bijnaam die Taylor vandaag plaatste. “Trots je te kennen! Ik hou van je voor altijd en altijd.”

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply