Salzgitter CEO: hogere kosten voor het eerste deel van onze groene straat… -22 augustus 2023 om 14:43 uur| MarktScreener

0

Salzgitter AG is een in Duitsland gevestigde producent van staal en staalproducten. Het bedrijf is actief in vijf segmenten: Het Strip Steel-segment bestaat uit de werkmaatschappijen Salzgitter Flachstahl GmbH, Salzgitter Bauelemente GmbH, Salzgitter Europlatinen GmbH en Salzgitter Mannesmann Stahlservice GmbH en produceert bandstaal in een grote verscheidenheid aan metallurgische samenstellingen en afmetingen. Het segment Plaat-/profielstaal omvat Ilsenburger Grobblech GmbH, Salzgitter Mannesmann Grobblech, Peiner Traeger GmbH en HSP Hoesch Spundwand und Profil GmbH en levert diverse ruwijzer-, staal- en staalproducten. Het Mannesmann-segment levert stalen buizen en pijpen en opereert via Mannesmannroehren-Werke GmbH. Het handelssegment houdt zich bezig met de handel in staalproducten via Salzgitter Mannesmann Handel GmbH en Universal Eisen und Stahl GmbH. Het segment Technologie levert producten en diensten voor fabrikanten van machines en installaties voor het vullen en verpakken van dranken.

Meer over het bedrijf

Leave A Reply