Sky: The Two Embers Teaser toont de animatieserie gebaseerd op Sky: Children of the Light

0

Journey-ontwikkelaar thatgamecompany heeft een nieuwe look en titel onthuld voor Sky: The Two Embers, de aankomende animatieserie die in 2024 uitkomt en gebaseerd is op de wereld en de kennis van Sky: Children of the Light.

Sky: Children of the Light is het vervolg van That Game Company op Journey uit 2012 en is een sociaal avontuur waarin jij en je vrienden de opdracht krijgen om een ​​gevallen koninkrijk boven de wolken in zijn oude glorie te herstellen. Om dit te doen, zullen spelers zeven rijken verkennen, puzzels oplossen, door de lucht vliegen en samenwerken met anderen om de duisternis terug te dringen en het licht terug te brengen.

Wat de nieuwe serie betreft, vangen we slechts een kleine glimp op, maar deze heeft een opvallende kunststijl en plaagt dat ‘een nieuwe wereld wacht’. Hoewel het verhaal nog niet volledig is onthuld, lijkt het erop dat de hoofdpersonen mogelijk op zoek moeten gaan naar een nieuw huis nadat een oorlog of een dreiging voor hun deur staat. Die dreiging wordt gezien via een opvallend schot in de regen van een draakachtig wezen dat boven een soort leger vliegt.

In onze recensie van Sky: Children of Light zeiden we dat het “een adembenemend vervolg is op de vorige hit van thatgamecompany, Journey, die mij van begin tot eind verraste en verrukte met zijn subtiele verhaal over onderzoek en genezing.”

Sky: Children of the Light was onlangs in het nieuws als het brak niet alleen het Guinness Wereldrecord voor de meeste gebruikers in een virtuele wereld met concertthema met meer dan 10.000 spelers in één virtueel stadion, maar ook de meeste spelers die tegelijkertijd emoties uiten in een videogame.

Bekijk voor meer informatie onze samenvatting van de grootste momenten van zowel gamescom als Opening Night Live.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply