Elon Musk deelt een foto van Testa Phone, pocht, ‘kan gebruikt worden vanaf Mars’

0

Elon Musk, CEO van Tesla, deelt dinsdag een foto van Testa Phone op Twitter en vraagt ​​zijn volgers of ze de telefoon willen gebruiken waarop X is voorgeïnstalleerd.

Netizens konden niet kalm blijven nadat Musk tweette in de Tesla-telefoon.

De CEO van Tesla liet in een antwoord aan Twitter-gebruiker weten dat de telefoon waarschijnlijk verbinding zou hebben gemaakt met Starlink, omdat dit alleen maar logisch is. Nadat de gebruiker genaamd Crypto Infinity zei dat hij de telefoon wilde hebben als het een satelliettelefoon is, is deze verbonden met de starlink.

Een andere twittergebruiker genaamd Oder Wat wilde weten of de Tesla-telefoon is uitgerust met “Free Speech” -servers!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply