Pokémon Go-spelers hebben Pokémon-slaap geïnfiltreerd en verbroken, allemaal voor een speciale Snorlax

0

Het kalmerende en vredige Pokémon Sleep en het charmante sociale interactiespel Pokémon Go zijn op de een of andere manier in chaos gebotst terwijl vraatzuchtige spelers van laatstgenoemde op zoek zijn naar een exclusieve Snorlax.

Zoals gerapporteerd door Eurogamer, zijn Pokémon Go-spelers Pokémon Sleep geïnfiltreerd en misbruiken ze een Pokémon Go-accessoire om zich een weg te banen door uren slaap en de speciale beloning te ontgrendelen.

Pokémon Sleep biedt gezellige beloningen aan spelers voor een goede nachtrust, voornamelijk bijgehouden via een smartphone. Het Pokémon Go Plus+-accessoire van $ 55 kan echter ook worden gebruikt om de slaap bij te houden, en als je er een bezit, krijg je de kans om een ​​speciale Snorlax te vangen met een slaapmuts op in Pokémon Go.

De mogelijkheid om er een te vangen verschijnt echter pas na een week, dus in plaats van geduldig te zijn, hebben spelers met het accessoire een manier gevonden om Pokémon Sleep te doorbreken. De app vereist dat gebruikers ten minste 90 minuten slaap loggen, dus spelers zetten de slaapcensor zo lang aan, doen alsof ze een dutje doen en veranderen vervolgens hun telefoondatums 24 uur vooruit naar een nieuwe dag.

Hierdoor kunnen spelers in slechts een paar uur een week overslaan, waarmee ze het hele uitgangspunt van Pokémon Sleep doorbreken om die speciale Snorlax in handen te krijgen. Zoals vaak het geval is met Pokémon, is de mogelijkheid om de slaperige Pokémon in een ongelooflijk zeldzame glimmende vorm te vangen misschien wel wat deze specifieke trein van chaos drijft.

Pokémon Sleep werd al in mei 2019 aangekondigd, maar ging meteen terug naar bed totdat The Pokémon Company het opnieuw onthulde in februari 2023. Je kunt ook IGN’s bizarre preview van de game bekijken op basis van een al even bizar persevenement.

Ryan Dinsdale is een IGN freelance verslaggever. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply