Deze Xbox-controllers ruiken naar pizza – IGN Daily Fix

0

In de Daily Fix van vandaag:

Ter ere van de aanstaande film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem die naar de bioscoop komt, brengt Microsoft vier totaal radicale controllers uit met als thema elk van de vier turtles. Maar het zijn niet alleen coole slijmgroene controllers met het gezicht van een ninjaschildpad erop, ze ruiken ook naar pizza. De geur komt uit een diffuser die aan de controllers is bevestigd, waardoor ze naar pizza ruiken. Nu hoef je geen pizzabroodjes meer af te smeren om die authentieke geur op je handen te krijgen. Cowabunga, jongens. In ander nieuws merkten Starfield-fans met arendsogen op dat het spel niet pauzeert bij het zakkenrollen van NPC’s. In tegenstelling tot andere Bethesda-games zoals Skyrim of Fallout, waar de hele game in de wacht wordt gezet terwijl je door iemands zakken rommelt, doe je het in realtime in de ruimte. Ik hoop dat je snelle handen hebt. Aan de zakelijke kant heeft megabedrijf Tencent zojuist een andere studio verworven, dit keer is het Techland, de ontwikkelaars achter Dying Light en het originele Dead Island. En tot slot hebben spelers van Modern Warfare 2 een manier gevonden om een ​​kat te krijgen die lasers in het spel schiet. Ja, je leest het goed.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply