OnePlus Open opvouwbare telefoon getipt om dezelfde vormfactor te hebben als Oppo Find N2; Kleurenopties Oppervlak online

0

OnePlus Open – de eerste opvouwbare smartphone van de in Shezhen gevestigde telefoonfabrikant – zal naar verwachting volgende maand zijn debuut maken, en de specificaties van de aankomende opvouwbare handset zijn nu online opgedoken. Verschillende rapporten en lekken van de afgelopen weken hebben gesuggereerd op de specificaties en functies van de aankomende telefoon. Eerder werd getipt om de naam OnePlus Fold te dragen en het bedrijf zou naar verluidt verschillende andere namen voor het toestel hebben overwogen. Het is nu getipt om een ​​ontwerp te hebben dat lijkt op dat van de Oppo Find N2 die in december vorig jaar werd uitgebracht.

Tipster Max Jambo (@MaxJmb) vorderingen dat de OnePlus Open wordt gelanceerd met een periscooplens met 3x optische zoom en dat de camera’s van het merk Hasselblad veel ruimte op de handset innemen. Hij voegde eraan toe dat de telefoon waarschijnlijk zal lijken op de Oppo Find N2, de opvouwbare boekstijl die vorig jaar werd uitgebracht. De OnePlus Open wordt gelanceerd in de kleuren zwart en groen, beweert Jambo.

De eerste opvouwbare van OnePlus wordt getipt om te worden aangedreven door een octa-core Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC gecombineerd met 16 GB RAM en 256 GB ingebouwde opslag. Er wordt ook gezegd dat het een 7,8-inch 2K AMOLED primair scherm en een 6,3-inch AMOLED-coverscherm heeft, beide met een verversingssnelheid van 120Hz.

Voor optica wordt verwacht dat de OnePlus Open een 50-megapixelsensor met optische beeldstabilisatie (OIS), een 48-megapixelsensor met een ultrabrede lens en een 32-megapixelsensor met een periscooplens aan de achterkant zal bevatten. Het is waarschijnlijk ook uitgerust met twee 32-megapixel camerasensoren aan de voorkant.

De Oppo Find N2 werd vorig jaar in China gelanceerd en kostte CNY 7.999 (ongeveer Rs. 95.000) voor de basisvariant van 12 GB + 256 GB. Het wordt aangeboden in de kleuren Cloud White, Pine Green en Plain Black (vertaald). Het wordt geleverd met een 7,6-inch WUSXGA (1.792 x 1.920 pixels) AMOLED-hoofdscherm en een 5,54-inch full-HD+ (1.080×2.120 pixels) AMOLED-coverpaneel.

De opvouwbare telefoon van Oppo wordt aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1 SoC gecombineerd met 16GB LPDDR5 RAM en 512GB UFS 3.1 ingebouwde opslag. Hij wordt geleverd met een 50 megapixel primaire sensor met optische beeldstabilisatie (OIS), een 48 megapixel groothoeklens, een telelens aan de achterkant en een 32 megapixel sensor aan de voorkant.


Zal de Nothing Phone 2 dienen als de opvolger van de Phone 1, of zullen de twee naast elkaar bestaan? We bespreken de onlangs gelanceerde handset van het bedrijf en meer over de nieuwste aflevering van Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply