Jawan: Vijay Sethupathi’s poster met intense look onthuld van Shah Rukh Khan-starrer

0

Vijay Sethupathi
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/TARAN ADARSH De blik van Vijay Sethupathi

Shah Rukh Khan en Vijay Sethupathi’s Jawan is een van de langverwachte films van dit jaar. Op maandag (24 juli) introduceerde de Bollywood-superster Vijay Sethupathi in een opwindende nieuwe poster als de ‘Dealer of Death’ en beloofde een onvergetelijke botsing tussen twee krachtige artiesten. De look van de makers biedt een intense close-up van het gezicht en de dodelijke blik van de acteur. SRK deelde het en schreef: “Hij is niet te stoppen … of toch? Pas op! #VijaySethupathi #JawanPrevue Nu verkrijgbaar! #Jawan wordt wereldwijd uitgebracht op 7 september 2023, in het Hindi, Tamil en Telugu.”

De onlangs uitgebrachte actievolle Prevue had al hoge eisen gesteld en fans geprikkeld met een glimp van de dynamische Vijay Sethupathi. Nu toont de nieuwe poster zijn vertolking van een angstaanjagende en bevelvoerende schurk, waardoor het publiek op het puntje van hun stoel zit in afwachting van de epische confrontatie tussen Shah Rukh Khan en Sethupathi.

Bekend om zijn krachtige uitvoeringen en veelzijdigheid, voegt de aanwezigheid van Vijay Sethupathi een extra laag intensiteit toe aan de film. Zijn transformatie tot de ‘Dealer of Death’ belooft een huiveringwekkende ervaring.

Ondertussen gaf de prevue die vorige week werd uitgebracht een glimp van de wereld van Jawan, met verschillende looks van Shah Rukh Khan, waaronder voor het eerst zijn kale uiterlijk. De scènes waren gevuld met Shah Rukh Khan in al zijn glorie, verpakt in een typisch flamboyante bioscoop in Atlee-stijl.

LEES OOK: Shah Rukh Khan noemt Nayanthara ‘donder voor storm’; deelt haar nieuwe poster uit Jawan

Over Jawan

De regie van Atlee Kumar bevat ook Deepika Padukone en Sanya Malhotra in sleutelrollen. Gesteund door Red Chillies Entertainment, is de film geschreven met Hindi-dialogen geschreven door Sumit Purohit. Dit wordt hun SRK en DP’s tweede optreden op het scherm van het jaar nadat de Yash Raj-films spionageacteur Pathaan zijn. De film wordt op 7 september in de bioscoop uitgebracht in drie talen, waaronder Tamil en Telugu. Het was eerder gepland voor release op 2 juni, maar werd uitgesteld vanwege de onvoltooiing van het postproductiewerk.

LEES OOK: Sunny Deol REAGEERT op Gadar 2’s box office clash met Akshay Kumar starrer OMG 2: ‘Barabari nahi…’

Laatste Bollywood-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply