Verdachte Maryland gedood door politie nadat hij naar verluidt 4 slachtoffers met slagersmes had neergestoken

0

Een man uit Maryland die zaterdag vier slachtoffers met een mes zou hebben neergestoken, is neergeschoten en gedood door de politie in Montgomery County.

De politie van Montgomery County reageerde zaterdag rond 10:36 uur op de Unique Thrift Store aan Veirs Mill Road na meerdere telefoontjes te hebben ontvangen over een steekpartij. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen ze een vrouw aan met steekwonden.

Een tweede beller meldde om ongeveer 10:37 uur dat twee andere vrouwen waren neergestoken op Colie Drive. Agenten kwamen ter plaatse en troffen twee gewonde vrouwen en een man met oppervlakkige verwondingen aan.

MARYLAND VERDACHTE BESCHULDIGD VAN TIENER HET BOS IN TE LOPEN EN HAAR TE VERKRACHTEN: POLITIE

Mes gebruikt bij steekpartijen in Maryland

Een man uit Maryland die zaterdag vier slachtoffers met een mes zou hebben neergestoken, is neergeschoten en gedood door de politie in Montgomery County. (politie van Montgomery County)

Twee van de vrouwelijke slachtoffers werden met niet-levensbedreigende verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd, terwijl de derde in kritieke toestand verkeert. De man is niet naar een ziekenhuis gebracht, laat de politie weten in een persbericht.

De politie kreeg een signalement van de verdachte en ging op zoek naar hem. Getuigen vertelde de politie dat de verdachte verschillende slachtoffers had neergestoken voordat hij vluchtte naar een bosrijk gebied in de buurt van de plaats delict.

De verdachte werd rond 10:47 uur gelokaliseerd in blok 4300 van Havard Street met een 30 cm slagersmes in zijn hand. Hij volgde de bevelen van de officieren om het mes te laten vallen niet op en viel in plaats daarvan uit naar een officier.

MAN IN MARYLAND AANGEKLAARD NA HET RICHTEN VAN EEN PISTOOL OP TWEE MENSEN DIE SELFIES MAKEN: POLITIE

Auto van de politie van Montgomery County

De verdachte werd gelokaliseerd door de politie die een 30 cm slagersmes vasthield. (politie van Montgomery County)

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

De agent schoot de verdachte vervolgens meerdere malen neer. De verdachte is na hulp van agenten ter plekke overleden.

In overeenstemming met de staatswet zijn de officier die de verdachte neerschoot en de officier die getuige was van de schietpartij allebei met administratief verlof geplaatst in afwachting van het onderzoek.

De steekpartijen en de schietpartij waarbij agenten betrokken waren, worden nog onderzocht.

Read original article here

Leave A Reply