Een Slam-korting op NBA 2K24 Kobe Edition, Super Mario Wonder Drops in Coins en meer!

0

Bedank je eigen persoonlijke godheid – mogelijk Jubileus The Creator – het is vrijdag. Ik heb een aantal goede koopjes gevonden voor toekomstige vooruitzichten, NBA 2K24 en Super Mario Wonder. Er zijn ook enkele zwerfvuilpicks van (vermoedelijk) overstocked producten van die Amazon Prime Day die net voorbij is. Ga naar de volledige giermodus en duik naar binnen voor een paar gemakkelijke prooien.

Ten slotte is het op de dag acht jaar geleden dat we onverbiddelijk naar een bergtop zwoegden in Journey (op PS4). Soms in ons eentje. Soms met een mysterieuze, naamloze vreemdeling met wie we een diepe, onuitgesproken, ik-kan-je-niet-doden-dus-laten-we-co-op-band deelden. Wat een magische ervaring. Een waar Speel voordat je sterft meesterwerk dat je vandaag de dag nog kunt kopen.

Deze dag in gaming

Aussie-verjaardagen voor opmerkelijke games en hardware

Gauntlet-legendes (gelijkstroom) 2000.

NFS: Porsche ontketend (pc) 2000.

IJswind Dal (pc) 2000.

Wii Sports Resort (Wii) 2009.

Reis (PS4) 2015. Ontvang

Inhoudsopgave

Er zijn er twee nodig

Het duurt Twee

It Takes Two is een spectaculair coöp-avontuur dat een pad van geweldige gameplay-ideeën uitstippelt en gebruikt om een ​​duizelingwekkend spelletje hinkelen te spelen. 9/10, geweldig. Niet overtuigd? Het leverde ook GOTY op bij de Game Awards 2021.

Aflopende aanbiedingen van gisteren

Terug naar boven

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

RDR 2 staat schouder aan schouder met GTA V als een van de grootste games van de moderne tijd. Het is een prachtige weergave van een lelijke periode die geduldig, gepolijst en heel leuk is om te spelen, en het wordt gecombineerd met de beste verhalen van Rockstar. 10/10.

Aflopende deals van gisteren

Terug naar boven

Sterrenveld

Sterrenveld

Starfield, het eerste echt nieuwe eigendom van Bethesda in 25 jaar, is een ruimtevarende actie-RPG van de makers van Fallout en The Elder Scrolls. Ziet er geweldig uit. Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Aflopende deals van gisteren

Terug naar boven

Elden ring

Elden Ring

Kortom, de Souls-game die de vereerde Bloodborne onttroonde als de beste van FromSoftware. Verdorie, het is een van de beste open-wereldgames die je ooit zult spelen. Periode. Net als The Legend of Zelda: Breath of the Wild ervoor, duwt Elden Ring het genre vooruit.

Aflopende deals van gisteren

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals wrangler. Hij speelt praktisch alles, vaak op YouTube. Hij nauwelijks tweeten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply