Bepaalde A-aandelen van QuantumCTek Co., Ltd. zijn onderworpen aan een lock-upovereenkomst die eindigt op 9 juli 2023.

0

Bepaalde A-aandelen van QuantumCTek Co., Ltd. zijn onderworpen aan een lock-upovereenkomst die eindigt op 9 juli 2023. Deze A-aandelen zullen gedurende 1104 dagen worden vastgehouden vanaf 30 juni 2020 tot 9 juli 2023.

Details:
De werkelijke controller van het bedrijf USTC Holdings Co., Ltd., aandeelhouder van het bedrijf Peng Chengzhi, aandeelhouders van het bedrijf Cheng Datao, Liu Zhiwei, Yu Xiaofeng, Fei Gesheng, Feng Hui, aandeelhouder van het bedrijf Pan Jianwei, aandeelhouders van het bedrijf Hefei Kunteng Equity Investment Partnership Enterprise (Limited Partnership), Ningbo Meishan Bonded Port Area Kunteng Investment Partnership Enterprise (Limited Partnership), Hefei Bianying Equity Investment Partnership Enterprise (Limited Partnership), de aandeelhouder van het bedrijf, Chen Zengbing, heeft zich ertoe verbonden de aandelen van het bedrijf die het direct of indirect bezit, niet over te dragen of toe te vertrouwen aan een derde partij vóór de openbare aanbieding, of het bedrijf toe te staan ​​deze aandelen terug te kopen binnen 36 maanden na de beursnotering van het bedrijf. Als binnen 6 maanden na de notering de slotkoers van de aandelen gedurende 20 opeenvolgende handelsdagen lager is dan de uitgifteprijs of als de beurskoers na 6 maanden na de notering lager is dan de uitgifteprijs, wordt de blokkeringsperiode automatisch verlengd met nog eens 6 maanden.

De directeur van het bedrijf, directeur-generaal en hoofdingenieur Zhao Yong, directeur van het bedrijf Wang Genjiu en senior management Chen Qing, Zhang Jun, Feng Sibo, aandeelhouder van het bedrijf Anhui Runfeng Investment Group Co., Ltd., Wang Fengxian, aandeelhouders van het bedrijf Chinese Academy of Sciences Holdings Co., Ltd., Hangzhou Zhaofu Investment Partnership Enterprise (Limited Partnership), Tianjin Junlian Linhai Enterprise Management Advisory Partnership Enterprise (Limited Partnership), Shuhua Technology Development (Shenzhen) Co., Ltd., Suzhou Industrial Park Weiqian Investment Enterprise (Limited Partnership), Shenzhen Taisheng Jiapeng Investment Center (Limited Partnership), Guoyuan Di, Anhui Guoyuan Capital Co., Ltd., Shenzhen Tuosen Investment Holding Co., Ltd., Hangzhou Yisheng Investment Partnership Enterprise (LP), Hangzhou Hongfu Investment Management Partnership Enterprise (Limited Partnership), Peng Qingyu, Du Junhong, Yang Tao, Lou Yongliang de aandelen van de vennootschap die zij rechtstreeks of onrechtstreeks vóór de openbare aanbieding houdt, aan een derde partij toevertrouwen, of de vennootschap toestaan ​​deze aandelen terug te kopen binnen 12 maanden vanaf de noteringsdatum van de aandelen van de vennootschap. Als binnen 6 maanden na de notering de slotkoers van de aandelen gedurende 20 opeenvolgende handelsdagen lager is dan de uitgifteprijs of als de beurskoers na 6 maanden na de notering lager is dan de uitgifteprijs, wordt de blokkeringsperiode automatisch verlengd met nog eens 6 maanden.

Leave A Reply