Selena Gomez schakelt reacties uit voor intieme vertolking van ‘Lose You To Love Me’

0

Selena Gomez is geen onbekende in het tonen van haar kwetsbaarheden voor de camera. Of het nu via haar documentaires of muziek is, de zangeres is er nooit voor teruggeschrokken om haar oprechte gevoelens en gedachten aan haar fans te onthullen en haar nieuwste TikTok-video is hier een perfect voorbeeld van.

In een rauwe, ongefilterde TikTok-video laat de zangeres een eerlijke en kwetsbare vertolking zien van haar hitsingle “Lose You to Love Me”, terwijl ze piano speelt. Naast de prachtige oprechte uitvoering, bood Gomez ook zijn excuses aan voor het uitschakelen van de reacties op de video, waarbij hij de post onderschreef door te zeggen dat het “de beste, meest oprechte momenten waren om van je te houden.” Terwijl de clip zijn laatste seconden bereikt, trekt een emotionele Gomez een grimas en ademt uit voordat hij de video uitzet.

Gomez leek onzeker over haar vertolking van haar eigen lied en heeft de opmerkingen waarschijnlijk om verschillende redenen uitgeschakeld. Gomez, vaak het slachtoffer van online negativiteit en toxiciteit, is lange tijd een pleitbezorger geweest voor het beëindigen van cyberpesten, deze keer pleitte ze actief voor zichzelf door de reacties uit te schakelen. Als alternatief hoopt de zangeres misschien ook een sterkere band met fans te krijgen door zo’n kwetsbare video te plaatsen, waardoor haar publiek een eerlijke versie van zichzelf kan zien.

Het nummer is ook zorgvuldig gekozen, aangezien het bij haar album uit 2019 hoort Zeldzaam, met teksten die teruggaan naar een tijd waarin Gomez dingen moest loslaten die haar tegenhielden. Veel fans interpreteren het nummer als een ode aan haar tijd met Justin Bieber. Uiteindelijk heeft het nummer echter een diepe betekenis voor iedereen die prioriteit heeft moeten geven aan zijn eigen geluk boven alles.

Uiteindelijk is de reden waarom ze de reacties in de post weghield onbekend, maar je kunt je alleen maar voorstellen welke hatelijke woorden zouden kunnen voortkomen uit het plaatsen van zo’n simpele maar rauwe clip van onszelf, vooral met een publiek van meer dan 58 miljoen volgers op haar TikTok-account.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply