De Republikeinse senator wil de Biden-beheerder dwingen de thermostaten hoger te zetten om hun eigen klimaatrichtlijnen te volgen

0

EERST OP FOX: Senator Joni Ernst, R-Iowa, introduceert woensdag wetgeving die de federale agentschappen zou dwingen te voldoen aan hun eerdere aanbevelingen en de thermostaten van hun kantoren op 78 graden te zetten.

Ernst’s zogenaamde Lead by Example Act zou de Environmental Protection Agency en het Department of Energy verplichten om al hun thermostaten in te stellen op “niet lager dan 78 graden Fahrenheit” wanneer de airconditioning aan staat. De wetgeving vereist ook dat beide agentschappen een rapport indienen bij het Congres, waarin de temperatuur in hun kantoren wordt beschreven sinds januari 2021, toen de regering-Biden aan de macht kwam.

“Ik zet de regering Biden op scherp om de stekker uit hun belachelijke regelgeving te trekken en de bureaucraten in Washington twee keer te laten nadenken voordat ze Amerikanen willekeurige regels opleggen”, zei Ernst in een verklaring aan Fox News Digital. “Als ze echt geloven dat het goed genoeg is voor hardwerkende Amerikanen, moeten ze klaar en bereid zijn om het goede voorbeeld te geven en hun eigen richtlijnen te volgen.”

“De realiteit is dat Biden-bureaucraten hun out-of-touch-agenda op het Amerikaanse volk drukken om hun mislukte radicale groene agenda te compenseren”, vervolgde ze. “Het is tijd om ze te laten gillen en zweten!”

STAATSAFDELING KON JOHN KERRY’S KOOLSTOFVOETAFDRUK NIET CORRECT BEOORDELEN ONDANKS BIDEN-BESLUIT: GOV WATCHDOG

“Ik zet de regering-Biden op het verkeerde been om de stekker uit hun belachelijke regelgeving te trekken”, zei senator Joni Ernst, R-Iowa. (Scott Eisen/Getty Images)

Het kantoor van Ernst wees op aanbevelingen van Energy Star, het energie-efficiëntieprogramma onder toezicht van de Environmental Protection Agency en het Department of Energy, dat zegt dat Amerikanen hun thermostaat ‘s ochtends op 28 graden moeten zetten, overdag op 85 graden en ‘s nachts tijdens het slapen op 82 graden. . De richtlijnen dateren uit 2019 tijdens de regering-Trump.

Bovendien stellen de Energy Star-aanbevelingen dat een “programmeerbare thermostaat ideaal is” om energie en geld te besparen.

DE OORLOG VAN DE ADMINISTRATIE VAN BIDEN TEGEN APPARATEN IS NOG BEGINNEN

“Door correct gebruik van voorgeprogrammeerde instellingen kan een programmeerbare thermostaat u elk jaar ongeveer $ 180 aan energiekosten besparen”, stelt de richtlijn.

“Wist je dat de energie die in het gemiddelde huis wordt gebruikt verantwoordelijk is voor twee keer zoveel broeikasgasemissies als de gemiddelde auto?” voegt de begeleiding eraan toe. “Wanneer energiecentrales fossiele brandstoffen verbranden om elektriciteit te maken, komen er broeikasgassen vrij. Door thuis minder energie te verbruiken, help je de uitstoot te verminderen die bijdraagt ​​aan de opwarming van de aarde.”

Beheerder van de Environmental Protection Agency, Michael Regan

Michael Regan, administrateur van de Environmental Protection Agency, wordt afgebeeld tijdens een hoorzitting in de Senaat op 3 mei. (Chip Somodevilla/Getty Images)

De wetgeving van Ernst komt terwijl de regering-Biden doorgaat met haar streven naar een aanpak van de hele regering om de opwarming van de aarde te bestrijden. Alleen al dit jaar heeft de administratie een aantal apparaatvoorschriften onthuld, de strengste uitlaatemissies ooit ingevoerd en een emissieplan voor energiecentrales aangekondigd om fossiele brandstofcentrales te dwingen dure technologie toe te passen of te sluiten.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“De elektriciteitsprijzen voor huizen zijn sinds afgelopen zomer met meer dan 10 procent gestegen”, merkte Ernst op tijdens een recente toespraak op de Senaatsvloer. “Wat is er erger dan deze dure energierekeningen? Nou, wat dacht je van helemaal geen stroom?”

“Het grootste deel van het land loopt momenteel het gevaar stroomuitval te ervaren als gevolg van energietekorten veroorzaakt door de sluiting van energiecentrales als onderdeel van de Democratische drang naar hernieuwbare energie”, vervolgde ze. “Deze Biden Blackouts zullen het zelfs op de heetste dagen van de zomer onmogelijk maken om ventilatoren en airconditioners te laten draaien!”

Read original article here

Leave A Reply